JEZIVA OSVETA BIVŠEG MUŽA: Deca su mrtva, a ti ćeš morati da živiš sa tim! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

masakr

JEZIVA OSVETA BIVŠEG MUŽA: Deca su mrtva, a ti ćeš morati da živiš sa tim! (VIDEO)

Planeta -

Amerikanka Amanda Simpson, koja je pre godinu dana napustila muža, tvrdi da joj se surovo osvetio zbog toga i poubijao njihovo troje dece i njenog novog dečka Seta Ričardsona, a nju ostavio namerno u životu.

Džastin Pejnter, bio je van sebe jer je njegova bivša žena uporno odbijala da mu se vrati, a onda je napravio pokolj. Pošto je bivšu suprugu ranio u rame, bivši muž joj je rekao:

" Set je mrtav. Deca su mrtva. A ti ćeš morati da živiš s tim", a posle toga je ubio i sebe.

Ova Teksašanka (29) nedavno je otpuštena iz bolnice, a u intervjuu za Hafington post rekla je da je njen muž "pobedio".

"Deca su mi bila sve, a sada ih više nema. Znao je to kada mi ih je oduzeo. Ostala sam bez svega. Pobedio je", rekla je Amanda.

Njen bivši suprug je ubio nihovo troje dece: Odina (8), Kejdens (6) i Drejka (4).

Amanda Simpson i Džastin Pejnter razveli su se 2017. posle pet godina braka. Šesnaestog maja ujutro upao joj je u stan, pucao u decu, u nju i njenog dečka, a zatim i u sebe.

Amanda je jedina preživela napad. Ubrzo posle masakra, žena je na Fejsbuku objavila tri videa, u kojima je, između ostalog, optužila sudiju u brakorazvodnoj parnici.

"Upozorila sam sudiji da je psihički labilan. Nisu me slušali", rekla je u jednom od snimaka. Sudija Nensi Berger izdala je saopštenje u kome tvrdi da su obe strane u sporazumnom razvodu poricale nasilje u porodici i psihičke probleme.

Kurir.rs/Kidspot.com.au

Foto Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track