TRUDNA DEVOJKA UBILA MOMKA PRED KAMERAMA JER SU HTELI DA POSTANU POZNATI! IZGOVORILA: Dušo, ne mogu ja to, pa povukla okidač! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

JUTJUBERI

TRUDNA DEVOJKA UBILA MOMKA PRED KAMERAMA JER SU HTELI DA POSTANU POZNATI! IZGOVORILA: Dušo, ne mogu ja to, pa povukla okidač! (VIDEO)

Planeta -

Monaliza Perez (20) ubila je prošle godine svog dečka Pedra Ruiza (22) tokom snimanja videa kojim su želeli da postanu poznati.

Ona je tek nedavno optužena za ubistvo drugog stepena, dok joj je izrečena zatvorska kazna od 180 dana koju će odležati u naredne tri godine po 30 dana.

Naime, ona i njen dečko odlučili su da snime bizaran video kako bi što pre postali poznati na Jutjubu. Ruiz je od nje tražio da ga upuca u grudi, a on će debelom knjigom pokušati da zaustavi metak. Kako prenose svetski mediji, Perez je samo nekoliko dana pre ovog snimanja napisala na svom Tviter nalogu da će "ona i njen dragi snimiti jedan od najopasnijih videa ikada, kao i da to nije njena ideja, već isključivo njegova".

Vest da je prilikom snimanja videa za Jutjub kanal ubijen mladić, kao i da je izvršilac bila njegova devojka, odjeknula je medijima širom celog sveta. Gotovo godinu dana kasnije tužioci iz okruga Norman u Minesoti, objavili su video fatalnog ubistva mladog Pedra Ruiza (22).

Ona je tom prilikom rekla svom dečku, dok je držala pištolj uperen u njegove grudi, da "ne može to da uradi, da se plaši", dok je Pedro bodrio da će "biti sve u redu ako samo puca u knjigu".

Mladi Jutjuber je pre ovog čina rekao Perez da je "spreman da ide na nebo".

"Ako umrem, prilično sam spreman da idem na nebo. Ako umrem, idem kod Isusa. Verovatno me neće prihvatiti zbog ovog glupog poteza, ali ja sam siguran da će moja devojka pogoditi knjigu, a ne mene", rekao je on tom prilikom.

Međutim, metak je probio knjigu i ubio mladog Jutjubera.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja