OTAC MEGAN MARKL NE ODUSTAJE OD SVOJIH 5 MINUTA SLAVE: Dao intervju za pozamašnu sumu novca, a o ćerki je rekao nešto što je naljutilo KRALJEVSKU PORODICU (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube, Printscreen Facebook

KONTROVERZNA LIČNOST

OTAC MEGAN MARKL NE ODUSTAJE OD SVOJIH 5 MINUTA SLAVE: Dao intervju za pozamašnu sumu novca, a o ćerki je rekao nešto što je naljutilo KRALJEVSKU PORODICU (VIDEO)

Planeta -

Otac Megan Markl (36) Tomas Markl (73) je britanskom TV voditelju i novinaru Pirsu Morganu (53) u emisiji "Dobro jutro, Britanijo" dao ekskluzivni intervju o odnosu svoje ćerke i princa Harija.

U tom intervjuu, za koji je dobio 7.500 funti, otac prve vojvotkinje od Saseksa ispričao zašto je pre kraljevskog venčanja uzeo novac za lažne paparaco fotografije, objasnio je kako ga je stvarno bolest spriečila da ćerku otprati do oltara, ali je spomenuo i kako je s Harijem imao prilike telefonom da razgovara o spoljnim političkim odnosima Amerike i Velike Britanije.

foto: Profimedia

Markl se posle svega požalio i da od Megan nije dobio ni čestitku za Dan očeva i dodao kako se nada da intervjuom za nikoga nije uvredio.

foto: EPA

Naime, svekar je princu tada rekao da bi "Americi i Donaldu Trampu trebalo dati još jednu šansu", sa čim se Hari navodno složio. To je bio prvi put da je u javnost izašlo mišljenje člana kraljevske porodice o predsedniku Amerike, s obzirom da članovi monarhije o spoljno političkim odnosima retko u javnosti izražavaju svoje mišljenje.

Izvori bliski Tomasu tvrde kako je Markl trenutno pod stresom, jer je i ovim intervjuom možda "uzburkao stvari" na dvoru i ugrozio poziciju ćerke.

"Mislio sam da će mi se neko javiti i da ćemo dogovoriti moju posetu Megan i princu Hariju ili da će oni doći u Ameriku da se vidimo", rekao je Tomas u intervjuu.

Kraljevska porodica se oko njegovog intervjua nije javno izjasnila, ali je njima blizak izvor za američke medije potvrdio da su u Kensingtonskoj palati nakon Markelovog intervjua svi "bili više nego ljuti".

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track