ČUVENI REDITELJ ŠOKIRAO HOLIVUD: Tramp bi mogao da bude jedan od najvećih predsednika ikad, niko ne ume inteligentno da mu se suprotstavi
Foto: EPA, Fonet/AP

doveo karijeru pod znak pitanja

ČUVENI REDITELJ ŠOKIRAO HOLIVUD: Tramp bi mogao da bude jedan od najvećih predsednika ikad, niko ne ume inteligentno da mu se suprotstavi

Planeta -

Poznati američki filmski reditelj Dejvid Linč ukazao je da bi Donald Tramp mogao da bude jedan od najvećih američkih predsednika u istoriji, kao i da bi njegovo stupanje na vlast moglo da otvori put velikim reformama.

Američki reditelj "Plavog somota" i "Tvin Piksa", kojeg smatraju jednim od najvećih filmskih autora današnjice, rekao je da niko nije sposoban da se Trampu intelektualno suprotstavi. "Naši takozvani čelnici ne pokreću zemlju, ništa ne postižu. Oni su kao deca, Tramp je sve to pokazao", istakao je Linč (72). Dejvid Linč je naveo da se ne seća za koga je glasao na predsedničkim izborima 2016. na kojima je pobedio Donald Tramp, ali da zna da je glasao za demokratu Bernija Sandersa na predizborima.

Trampu se očigledno svidelo šta je tokom vikenda Linč govorio o njemu, pa je tvitnuo intervju u kojem je slavni reditelj izneo svoje mišljenje. "U članku se navodi da je glasao za Bernija Sandersa. Ali sada govori da bi Tramp posle svega mogao biti dobar izbor", zadovoljno je podvukao američki predsednik. "Njegova karijera u Holivudu je zvanično okončana", predviđa Tramp aludirajući na izrazitu opredeljenost američke filmske javnosti za Demokratsku stranku i žestoko protivljenje Republikanskoj stranci, pogotovo od kako je on postao predsednik.

Kurir.rs/Gardijan

Foto: EPA/Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja