SKANDAL! BRITANSKA JAVNOST U ŠOKU: Objavila sve o seksualnom životu kraljice, pa izazvala bes!
Foto: EPA / Tim Ireland

KRITIKE

SKANDAL! BRITANSKA JAVNOST U ŠOKU: Objavila sve o seksualnom životu kraljice, pa izazvala bes!

Planeta -

Uvredljivi detalji o seksualnom životu kraljice Elizabete II i princa Filipa objavljeni su u skandaloznoj novoj knjizi autorke Lejdi Kolin Kembel.

U knjizi "Kraljičin brak" bivša rijaliti zvezda piše kako Elizabeta ima ''zdrav seksualni apetit'' koji je počela da zadovoljava ulaskom u brak, ali i da joj princ Filip nije bio veran. Na 320 stranica teatralno je opisala odnos kraljevskog para te otkrila da je Filip bio veliki zavodnik koji je uvek javno koketirao za ženama.

Lejdi Kolin Kembel
Lejdi Kolin Kembelfoto: Profimedia

''On voli društvo lepih žena. Ne poznajem nijednu lepu djevojku koja je bila u njegovom društvu a da nije koketirao s njom. Iskusila sam to iz prve ruke'', kaže Lejdi Kolin,dodajući kako kraljici to nije nimalo smetalo.

Knjiga je puna priča za koje autorka tvrdi da su proverene i istinite informacije od ljudi bliskih kraljevskoj porodici. Pa tako u jednom delu otkriva kako joj je kraljičin psihijatar rekao da se Elizabeta slomila kad je saznala da ju je suprug prevario.

Knjiga je naišla na brojne kritike uključujući i one britanskih medija, kao i javnih ličnosti.

''Nikakve tvrdnje Lejdi Kolin nisu dostojne mog komentara'', kratko je rekao bivši kraljičin advokat, dok je britanski tabloid The Sun odbio je da komentariše većinu delova knjige i to zbog straha da ne uzruja ljubitelje kraljevske porodice.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track