NEVIĐENA AKCIJA! DEČAK JE PADAO U SIGURNU SMRT: Onda su komšije u poslednji čas izvukle ĆEBE SPASA! (VIDEO)
Foto: YT screenshot

DRAMA

NEVIĐENA AKCIJA! DEČAK JE PADAO U SIGURNU SMRT: Onda su komšije u poslednji čas izvukle ĆEBE SPASA! (VIDEO)

Planeta -

U uzbudljivoj akciji grupa komšija u Minsku je uspela da spase život petogodišnjeg dečaka koji je pao kroz prozor stana na sedmom spratu.

Njega je majka ostavila samog jer je bio kažnjen, a on se popeo na prozor kako bi video kada će majka vratiti. Na snimku se vidi kako dečak bespomoćno pada dok nije pao na ćebe koje su držale komšije.

Dečaka je prvi primetio pripadnik lokalnog obezbeđenja, koji je odmah podigao uzbunu. Grupa komšija je odmah izašla ispred zgrade sa ćebetom - i u poslednjem trenutku uspela da uhvati dečaka.

Dečak je propao kroz ćebe, ali ga je ono dovoljno usporilo da prođe bez povreda. On se leči u obližnjoj bolnici zbog nekoliko modrica, ali se očekuje brz oporavak.

Jedna od komšinica koja je, navodno, radila kao lekar u lokalnoj bolnici, pružila mu je prvu pomoć.Kada je majka stigla, dečak joj je rekao: "Mama, samo sam hteo da idem u šetnju".

Očevici tvrde da pre nego što je pao, dečak zvao svoju majku i tražio da mu oprosti i obećavši da će se bolje ponašati u budućnosti. Policija je pokrenula istragu o incidentu, ali još nije ništa komentarisala.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track