EKSKLUZIVNO

EKIPA KURIRA UŽIVO IZ HELSINKIJA SA FINSKIM KOLEGAMA: Novinar helsinške televizije Juha Serkela ekskluzivno za Kurir o susretu Trampa i Putina! (KURIR TV)

Planeta -

HELSINKI - Ekipa Kurira uživo izveštava iz prestonice Finske o današnjem susretu predsednika SAD Donalda Trampa i lidera Rusije Vladimira Putina, a za naše gledaoce delić atmosfere, kao i očekivanja od ovog samita, podelio je i finski novinar Juha Serkela.

Radni vek proveo je na jednoj od komercijalnih finskih televizija, a iako je sada u penziji, ističe da "novinar zauvek ostaje novinar", te je tako i danas veoma aktivan i na svom blogu analizira aktuelne teme.

UŽIVO EKIPA KURIRA IZ HELSINKIJA! Putin kasni, sve se pomera, Tramp ga čeka! HELIKOPTERI NADLEĆU GRAD, PROTESTI UOČI SAMITA! (KURIR TV)

Istakavši da Helsinki ne pamti ovako toplo leto, s obzirom da je danas izmereno čak 32 stepena, dodao je na početku da mu je osobito drago što ovoliki broj turista i medijskih ekipa može da vidi najlepši deo ovog grada u kojem se nalazi i Predsednička palata sa pogledom na Baltičko more u kojoj će današnji sastanak biti upriličen.

"Nadam se da će Tramp i Putin uspeti u nečemu barem da slože. Da ne zvučim kao na izboru za mis, ali tema mira u svetu i jeste najvažnija. Očekujem i da važna tema budu klimatske promene", podvukao je Serkela u razgovoru za Kurir.

OTKRIVENA PUTINOVA TAJNA: Evo zašto ruski predsednik uvek kasni! TRAMPA OSTAVIO DA ČEKA!

Naša Ekipa nastavlja da prati današnji susret iz minuta u minut, o čemu će vas detaljno izveštavati tokom čitavog dana.

Ostanite uz Kurir.rs!

Kurir.rs/ Milica Jeremić, Ratko Femić, Vladimir Žujko

Foto: Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track