FINCI PALI NA ŠARM NOVINARKE KURIRA: U izveštaju portala iz Helsinkija, Milica Jeremić je važnija od samita Putin-Tramp!
Foto: Kurir

ostavila veliki utisak na fince

FINCI PALI NA ŠARM NOVINARKE KURIRA: U izveštaju portala iz Helsinkija, Milica Jeremić je važnija od samita Putin-Tramp!

Planeta -

Novinarka Kurira, Milica Jeremić, bila je jedna od mnogih koja je pratila susret Donalda Trampa i Vladimira Putina u Helsinkiju, a tom prilikom uspela je privuče pažnju i finskih medija.

Ističući u prvi plan Milicin šarm, tamošnje medije zanimali su detalji iz njenog privatnog života! Ona je, dodaju fascinirani Finci, kao i ostali novinari, bila u žurbi i jela u hodu...

"Ali vredi, ovo je jedan od najvećih susreta u istoriji i ceo svet je sada u Helsinkiju", kazala je Milica.

Ona je pohvalila i Fince kao domaćine.

"Imamo sve što nam treba. Danas smo bili ispred Predsedničke palate i sve je bilo u redu. Helsinki je poslao diplomatsku poruku i sve je organizovano na visokom nivou. Ceo svet može da vidi da je Finska dobro mesto i za neke buduće sastanke", rekla je novinarka Kurira za jedan od vodećih tamošnjih portala.

Kao što se vidi iz teksta portala yle.fi fotografija Putina i Trampa je ispod Milicine. Njena impresija o domaćinima i samitu, bila im je, kao što vidimo, važnija od sastanka lidera planete.

Kurir.rs

foto: Kurir

POGLEDAJTE IZVEŠTAJ EKIPE KURIRA IZ HELSINKIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja