NEVIĐENA DRAMA! UBIO BABU I DEVOJKU, PA NAORUŽAN ULETEO U SUPERMARKET: Policija pregovarala 2 sata, ubio ženu, pa uhapšen! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Twitter

PANIKA U LOS ANĐELESU

NEVIĐENA DRAMA! UBIO BABU I DEVOJKU, PA NAORUŽAN ULETEO U SUPERMARKET: Policija pregovarala 2 sata, ubio ženu, pa uhapšen! (VIDEO)

Planeta -

Tokom talačke krize u supermarketu "Trejder Džoz" u Los Anđelesu, kojoj je prethodila pucnjava i policijska jurnjava za osumnjičenim, koji je potom uzeo taoce, ubijena je jedna žena i ranjeno šest osoba, uključujući i napadača koji se predao.

Portparol policije rekao je da je osumnjičeni ranije u subotu ubio baku i devojku. Tokom policijske potere za njim došlo je do razmene vatre, ali niko od policajaca nije pogođen.

Osumnjičeni je potom uleteo u jedan supermarket gde je držao taoce puna dva sata i ubio jednu ženu.

On je uhapšen, a na licu mesta je bilo brojnih ekipa policije i hitne pomoći.

Na snimcima sa lica mesta vidi se da osumnjičeni napušta prodavnicu zajedno sa nekoliko talaca koji su bili unutra.

Gradonačelnik Los Anđelesa Erik Garseti izjavio je da je osumjičeni pucao na policajce kroz zadnje staklo automobila i onda se zakucao vozilom u supermarket koji se nalazi u kvartu Silver lejk i ušao u radnju u kojoj je u tom trenutku bilo 50 ljudi.

Šef policije Los Anđelesa Majkl Mur rekao je da se veruje da je žena koja je stradala upucana kada je osumnjičeni izašao iz vozila i nije jasno da li ju je ubio osumnjičeni ili je stradala u razmeni vatre.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track