ZVEČARKA SE POPELA NA ČAMAC PUN DECE SA INVALIDITETOM: Neviđena panika nastala kada je otrovnica doplivala do njih i izašla iz vode (VIDEO)
Foto: YouTube prtscr / melton1wake

uživanje se pretvorilo u horor

ZVEČARKA SE POPELA NA ČAMAC PUN DECE SA INVALIDITETOM: Neviđena panika nastala kada je otrovnica doplivala do njih i izašla iz vode (VIDEO)

Planeta -

Neviđena panika nastala je kada su tokom uživanja na čamcu Vejn Robins i njegova porodica ugledali zvečarku kako pliva direktno prema njima.

Tokom plovidbe na jezeru Fontana u Severnoj Karolini, Robin i njegova žena su poveli svoje dvoje dece ali i još četvoro mališana koji umesto nekih udova imaju proteze.

Kada su ugledali otrovnicu, za koju nisu ni znali da voli vodu i da pliva, na čamcu je nastala neviđena cika i vriska od uspaničene dece. Sve se odigralo u nekoliko desetina sekundi, ali prizor jeste bio zastrašujući jer se zvečarka veoma brzo kretala ka njihovom čamcu na koji je rešila i da se popne.

foto: YouTube prtscr / melton1wake

Video je snimila Vejnova 14-godišnja ćerka ketlin, dok su ostala deca vrištala i "molila zmiju da otpliva dalje".

Međutim kada je zmija krenula da se penje na platformu na zadnjoj strani čamca, zavladala je ozbiljna panika. Vejnova žena je uspela nekako da ih umiri. Na sreću, posle par sekundi odmora na platformi, zmija se vratila u vodu i nastavila da pliva dalje od čamca.

Vejn je u početku bio smiren iako iznernađen što zvečarku vidi u vodi. Najpre je pomislio da će zmija ići svojim putem ili nastaviti da pliva blizu čamca.

Međutim, kada je bilo jasno da zvečarka želi da se popne na čamac, i on se prilično uplašio.

"Pomislili smo da je zmija ekstremno agresivna, međutim ispostavilo se da je samo bila očajna i želela da izađe iz vode. Međutim, kada je počela da izlazi iz vode ka nama, bili smo prilično zabrinuti zbog dece koja imaju poteškoća sa kretanjem" rekao je Robins koji volontira u kampu za decu kojoj su amputirani delovi tela.

Dobra stvar je što deca nisu nakon incidenta sa nepozvanim gostom razvila strah od vode, već su se neki od njih do kraja dana i nekoliko puta okupali o ovoj jezeru.

Kurir.rs / Fox

Foto: YouTube prtscr / melton1wake

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track