OSUDE ZBOG MALIŠANA S ORUŽJEM: Trampov unuk pozirao s dvocevkom!
Foto: AP/Carolyn Kaster, Printscreen Instagram

Skandal

OSUDE ZBOG MALIŠANA S ORUŽJEM: Trampov unuk pozirao s dvocevkom!

Planeta -

Donald Tramp Mlađi (40), najstariji sin predsednika Amerike, našao se na žestokom udaru javnosti nakon što je na društvenim mrežama objavio fotografiju svog sina Donalda Trampa Trećeg kako pozira s dvocevkom u ruci.

Fotografija devetogodišnjeg dečaka sa smrtonosnim oružjem objavljena je na Instagramu i dobila je preko 32.000 lajkova. Predsednik je poznat kao zakleti pobornik prava na nošenje oružja, koje je u SAD garantovano ustavom.

Otac i sin...Donald Tramp Mlađi i Donald Tramp Treći
Otac i sin...Donald Tramp Mlađi i Donald Tramp Trećifoto: Printscreen Instagram

Ponosni otac Donald Tramp Mlađi otkrio je da je sa sinom bio u lovu na patke u Teksasu.

- Doni mi je pomagao u lovu na patke prošle sezone. On je definitivno najbolji drugar za lov koji postoji. Izvedite decu u prirodu što ranije i što češće, nećete zažaliti - poručio je najstariji sin predsednika Amerike.

Međutim, usledile su salve osuda i poruke zabrinutih roditelja i boraca za prava životinja:

- Oružje je opasno za malu decu. Odvratni ste mi. Molim vas, recite mi da ste išli u lov zbog hrane, a ne da ste iz zabave ubijali životinje - samo su neke od poruka koje su usledile.

Podržava   nošenje oružja...Donald Tramp, predsednik SAD
Podržava nošenje oružja...Donald Tramp, predsednik SAD foto: AP/Carolyn Kaster

Ovo nije prvi put da je Donald Tramp Mlađi izazvao bes javnosti zbog lova. Naime, on i njegov mlađi brat Erik su 2012. išli na safari u Afriku. Oni su tamo ubili nekoliko desetina retkih životinja, među kojima su slonovi, leopardi, lavovi, bivoli, krokodili, gazele...

Predsednik SAD iz tri braka ima petoro dece i devetoro unučadi. Njegov najstariji sin Donald Tramp Mlađi ima petoro dece, srednji sin Erik ima jedno, dok ćerka Ivanka ima troje dece. Trampova mlađa ćerka Tifani i najmlađi sin Baron nisu u braku.

Haos u Holivudu

RUSI VOJNICI ČUVAJU ZVEZDU

foto: AP

Dvojica mladića obučena u ruske uniforme i sa zastavom u rukama stražare pored Trampove zvezde na holivudskom Bulevaru slavnih. - Ovako drugovi štite drugove - navodi se u poruci na društvenim mrežama. Trampova zvezda je morala da bude zamenjena nakon što je teško oštećena sekirom sredinom prošle nedelje.

foto: Printscreen

ANEGDOTA - HTEO BREJDIJA ZA ZETA

Predsednik SAD žali što mu Tom Brejdi, jedan od najboljih kvoterbekova u američkom fudbalu svih vremena, nije zet i često prijateljima kaže da je umesto njega dobio Džarada Kušnera. O tome je pisala i Ivana Tramp, prva supruga predsednika s kojom on ima troje dece. - Donald je u nekoliko navrata rekao Ivani da ide na sastanak s Brejdijem, ali je ona to odbila. Govorio joj je da mora da ga upozna - navela je Ivana u knjizi. Tramp i Brejdi su prijatelji od 2002. Tom se 2009. venčao s poznatom manekenkom Žizel Bundšen, a Ivanka se iste godine venčala s Kušnerom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track