UZNEMIRUJUĆI SNIMAK DEVOJKE KOJU JE VERENIK ŽIVU ZAPALIO: Ubijte me da ne trpim ovoliki bol, vrištala je Aleksandra kad su stigli lekari!
Foto: printscreen YT

polio sve benzinom i kresnuo šibicu

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK DEVOJKE KOJU JE VERENIK ŽIVU ZAPALIO: Ubijte me da ne trpim ovoliki bol, vrištala je Aleksandra kad su stigli lekari!

Planeta -

Aleksandru Kuzminu (19) sa Krima njen verenik Jevgenij Bandaruk (24) polio je benzinom i zapalio.

Aleksandra je preživela, ali je u teškom stanju i nalazi se u veštačkoj komi, jer joj je 80 odsto tela pod opekotinama. kada su stigla kola hitne pomoći ona je u agoniji samo ponavljala "Bolje me ubijte da ne trpim ovoliki bol".

Na internetu se ubrzo pojavio uznemirujući snimak nastao upravo u trenutku kada je hitna pomoć došla po nju, a na kojem se vidi kako gola devojka vrišti u bolovima.

Aleksandra i Jevgenij iznajmljivali su mali stan iznad benzinske pumpe na Jalti na Krimu, gde su radili tokom turističke sezone. Brutalni napad dogodio se upravo u tom stanu, kada je, kako prenose mediji, njen verenik došao kući pijan, i potom počeo da poliva spavaću sobu bezninom, a zatim i Aleksandru.

Navodno, Jevgenij je bio besan zbog načina na koji je Aleksandra razgovarala sa drugim muškarcem. Olesija Kuzmina, majka žrtve, ispričala je lokalnim medijima, detalje napada koji su joj preneti.

"Znam da je lomio nameštaj i polivao sve benzinom, a potom je polio i nju. Onda je sve zapalio", kaže Olesija.

"Ona je bila tako srećna, a on je sve upropastio. Nikada neće moći da povrati svoju lepotu", kažu njeni prijatelji.

Napadač, koji je nedavno verio svoju žrtvu, i sam se povređen, ali daleko lakše. On je pretrpeo povrede ruku i lica zbog kojih je, u pratnji policije, prevezen u bolnicu. Njemu će biti suđeno za pokušaj ubistva, a ukoliko bude osuđen, mogao bi da dobije kaznu od 20 godina zatvora.

Kurir.rs/Vesti-k.ru

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track