FRANCUSKINJA NESTALA NA ODMORU U JAPANU: Tifen pošla na izlet, a onda je počeo haos!  (VIDEO)
Foto: Policija prefekture Točigi

POTRAGA

FRANCUSKINJA NESTALA NA ODMORU U JAPANU: Tifen pošla na izlet, a onda je počeo haos! (VIDEO)

Planeta -

PARIZ/TOKIO - Francuskinja Tifen Veron (36) iz Poatijea nestala je pre nedelju dana u Japanu, gde je otputovala na odmor, a njena porodica je na društvenim mrežama pokrenula akciju kako bi je pronašla.

Tifen Verin je poslednji put viđena kako izlazi iz hotela u regionu Niko, severno od Tokija, kad je tek doputovala u Japan s namerom da tu provede dvonedeljni odmor.

Tog dana, 29. jula, ona je krenula na izlet po šumi, a kofer i pasoš ostavila je u hotelu, i od tada joj se gubi svaki trag. Policiju je o njenom nestanku sutradan obavestio upravnik hotela, jer se nije vratila, pa je otvorena istraga.

I baš tog dana tu oblast je pogodio snažan tajfun, sa udarima vetra i do 180 kilometara na sat, kao i obilne kiše. Međutim, njene bližnje brine najviše to što ona boluje od epilepsije, pa se boje da se onesvestila ili izgubila orijentaciju.

"Svaki minut je važan", navodi se u oglasu koji su objavili u potrazi za njom.

Kako kažu, ovo nije prvi put da je sama otputovala, ali je u kontaktu sa njima uvek bila svakodnevno. Njena dva brata i sestra otputovali su u Japan kako bi na licu mesta pratili istragu.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Policija prefekture Točigi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja