NAJLUĐE DIPLOMSKE FOTOGRAFIJE: Studentkinja iz Teksasa proslavlja diplomu sa džinovskim aligatorom! Evo zašto joj se svi dive! (FOTO)
Foto: Facebook / Makenzie Alexis Noland

prijateljstvo za pravom zveri

NAJLUĐE DIPLOMSKE FOTOGRAFIJE: Studentkinja iz Teksasa proslavlja diplomu sa džinovskim aligatorom! Evo zašto joj se svi dive! (FOTO)

Planeta -

Američka studentkinja pobrinula se da njene diplomske fotografije budu originalne i obiđu ceo svet, i to tako što je u svečanoj uniformi pozirala sa 4 metra dugim aligatorom.

Mekenzi Noland iz Teksasa nije slučajno izabrala aligatora za "prtanju" na maturskim fotografijama, jer je diplomirala upravo na naukama o divljem svetu i ribolovu. Ona je radila kao stažista u Bimont prihvatilištu koji je dom za oko 450 aligatora, krokodila i drugih reptila.

foto: Facebook / Makenzie Alexis Noland

Ali, "šou joj je ukrao" Big Teks, džinovski aligator usvojen 2016. godine koji je zbog prekomerne uhranjenosti postao "neprijatnost" za lokalne čamce.

Mekenzi i Big Teks su razvili poseban odnos od momenta od kada je ona došla u prihvatilište.

Teks se, kako ona kaže, odaziva kada ga pozove po imenu i reaguje na njene signale rukama kada ulazi u njegovu baru da ga nahrani.

foto: Facebook / Makenzie Alexis Noland

"Svaki dan ulazim u vodu sa ovom životinjom. On mi je jedan od najboljih prijatelja ovde" odgovorila je Mekenzi na pitanje da li ga se plaši.

Ova 21-godišnjakinja je odrasla u Nebraski gde susreti sa aligatorima nisu baš česta pojava sa kojom se sada suočava svakodnevno.

"Još od najranijeg detinjstva sam stalno skupljala zmije i razne divlje životinje i odnosila ih među drugu decu da nauče nešto o divljim stvorenjima" rekla je.

Nakon što je objavila fotografije na svom Fejsbuk profilu, bila je iznenađena brojem pozitivnih poruka i komentara podrške koje su stizale iz čitavog sveta.

"Stavrno, hvala svima na lepim rečima. Drago mi je da toliko ljudi deli moj entuzijazam i ima svest o važnosti očuvanja prirode i njenih pravih stanovnika" poručila je.

Kurir.rs / BBC

Foto: Facebook / Makenzie Alexis Noland

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track