MUČILI DECU U DRVENIM KAVEZIMA: Policajcima od prizora u Misuriju PRIPALA MUKA (VIDEO)
Foto: Jack Sullivan / Alamy / Alamy / Profimedia

horor

MUČILI DECU U DRVENIM KAVEZIMA: Policajcima od prizora u Misuriju PRIPALA MUKA (VIDEO)

Planeta -

Policajci su bili u šoku kada su je u utorak otkrili užasnu scenu u Misuriju jer su nakon dojave u jednoj kući pronašli četvoro dece zarobljeno u minijaturnim drvenim odeljcima konstruisanim bez vetilacije ili toaleta.

Uhapsili su Derila Džastina Heda (38) i Lauru Čitam (38) koje terete za kidnapovanje i dovođenje deteta u opasnost.

Prema informacijama, prostorije su bile "manje od zatvorske ćelije" i nisu imale ni prozore, ni svetlo, pa ni mogućnost toaleta, a za situaciju su saznali nakon poziva koji je stigao putem specijalne telefonske linije. Osoba čiji identitet nije saopšten poručila je službenicima da su deca u sobama koje su zašrafljene šperpločama.

Po dolasku na prijavljenu adresu, muškarac prvo nije želeo da otvori vrata policajcima, a kada su napokon ušli videli su ženu koja je uklanjala šrafove sa bi oslobodila ploče kojima je bio zatvoren prolaz do prostorija. Tri devojčice i jedan dečak, uzrasta od pet do dvanaest godina, izašli su u jednom trenutku iz improvizovanih soba.

"Video sam neke izuzetno gadne stvari, ali ništa ovoliko žalosno. To je nešto što se događa negde drugde, ne ovde", rekao je lokalni šerif Daniel Bulok, prenosi "Si-Bi-Es".

Kurir.rs/CBS

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track