Najnovije vesti

NLO STRUČNJAK O SNIMKU TAJNE BAZE VANZEMALJACA NA MARSU: NASA mora da kaže istinu! Ovim dokazom ćemo je prisiliti na sudu! (VIDEO)
Foto: YouTube prtscr / Scott Waring

misterija crvene planete

NLO STRUČNJAK O SNIMKU TAJNE BAZE VANZEMALJACA NA MARSU: NASA mora da kaže istinu! Ovim dokazom ćemo je prisiliti na sudu! (VIDEO)

Planeta

Ranije istraživanje koje je sproveo tim naučnika pod vođstvom Brusa Jakoskija sa Univerziteta Kolorado tvrdilo je da "teraformiranje" Marsa nije moguće koristeći današnju tehnologiju.

Teraformiranje je namerna modifikacoja atmosfere planete ili temperature kako bi se stvorila sredina slična Zemljinoj i bila pogodna za život nalik ovom na našoj planeti.

Tajvanski stručnjak za NLO Skot Varing objavio je na svojoj stranici fotografiju površine Marsa na kojoj je nešto što je definisao kao tajnu bazu vanzemaljaca.

"Baza je prvobitno pronađena pre više godina, ali je još uvek tu. Fotografija nije obrisana. Ovo je vrsta dokaza koja bi mogla dase koristi na sudu da se prisli NASA da otkrije istinu o postojanju vanzemaljaca u našem solarnom sistemu" naglasio je Varing.

U avgustu 2012. godine Nasin rover na solarni pogon Kjuriositi spustio se na Marsi od tada istražuje Crvenu planetu. Iako je prešao svega 18 kilometara po površini, napravio je neverovatna otkrića, uključujući i dokaza da je Crvena planeta imala uslove za život u prošlosti.

Međutim, nedavna studija koju je finansirala NASA, ostaje pri stavu da bi se na Marsu mogla stvoriti sredina za opstanak ljudi, oslobađanjem uglen-dioksida koji je zarobljen na nekoliko lokacija na planeti.

"Naši rezultati ukazuju na to da nema dovoljno CO2 na Marsu da bi se obezbedilo značajno zagrevanje "staklene bašte" gde će gas biti pušten u atmosferu, istakao je Brus Jakoski.

Kurir.rs / Sputniknews.com

Foto: YouTube prtscr / Scott Waring

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...