VLADIMIR (18) JE SILOVAO, UBIO I RASKOMADAO MARIJU (16) SEKIROM: Potom je kao alibi šefovima na poslu POSLAO JEZIV SNIMAK (VIDEO)
Foto: Printscreen

strava

VLADIMIR (18) JE SILOVAO, UBIO I RASKOMADAO MARIJU (16) SEKIROM: Potom je kao alibi šefovima na poslu POSLAO JEZIV SNIMAK (VIDEO)

Planeta -

Nakon što je dokazano da je silovao, ubio i na kraju raskomadao sekirom maloletnu devojku, sud je doneo pomalo skandaloznu odluku da ubicu i silovatelja osudi samo na 14 godina strogog zatvora.

Vladimir Šarov (18) osuđen je zbog silovanja, ubistva i masakriranja sekirom Marije Konove (16). On je nakon gnusnog ubistva, devojčicine ostatke spakovao u kese za zamrzivač i bacao ih po komšiluku u predgrađu grada Magnitogorska u Rusiji.

Kako se navodi, oni su se upoznali preko društvenih mreža, da bi posle nekog vremena ona pristala da dođe kod ubice u stan. Prema svedočenju jednog od komšija, Marija je u jednom trenutku povikala "poslaću te u zatovr" ali je buka nakon toga prestala. Kako je istraga utvrdila, Vladimir je Mariju prvo vezao, a zatim joj je stavio čarapu u usta, nakon čega ju je silovao.

"Silovao ju je, da bi je posle ubio zato što se plašio da će ga prijaviti policiji. Nakon toga ju je raskomadao sekirom", rekao je on.

U jednom trenutku, Šarov je pokušao da obmane policiju tako što je snimio video u kojem se pravio da je bolestan, želeći na taj način da sebi obezbedi alibi. Međutim, njegov pokušaj je osujećen, a on sam je priznao i svirepo ubistvo.

Kurir.rs/Mirror

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track