NJENE ĆERKE SU NASMRT IZBOLE OCA MAFIJAŠA: Majka tri Ruskinje iznela nove šokantne dokaze zlostavljanja (VIDEO)
Foto: Screenshot

presudile mu

NJENE ĆERKE SU NASMRT IZBOLE OCA MAFIJAŠA: Majka tri Ruskinje iznela nove šokantne dokaze zlostavljanja (VIDEO)

Planeta -

Majka tri sestre iz Rusije koje su nasmrt izbole oca, Aurelija Dunduk, tvrdi da je njen bivši muž zlostavljao njene ćerke i pretio im da će ih ubiti ako budu pokušale da ostvare kontakt sa njom.

"Rekao je mnogo puta da će ubiti svakoga ko je bio u kontaktu sa mnom", kaže ona.

Aurelija je lokalnim medijima dostavila fotografije na kojima se vide modrice i krvavo lice jedne od sestara nakon što ih je otac pretukao. Kako je rekla, u vreme kada se sve to dešavalo, ona nije znala kroz šta prolaze njene ćerke jer nisu htele da joj kažu, a veruje se da su joj fotografije same dale tokom sudskog saslušanja kada su istražitelji dozvolili da sedi pored njih.

"Ja sam tek sada saznala šta se dešavalo kod kuće. Tak sada sam saznala za premlaćivanje i nasilje", rekla je majka tinejdžerki.

Aurelija tvrdi da je stan u kojem su devojke živele bio pun oružja, što je policija i potvrdila. Nakon ubistva, na mestu zločina pronađena je veća količina pištolja i municije. U zidovima stana pronađeno su rupe od metaka. Navodno je nasilni otac umeo i da puca u pravcu svojih ćerki.

U medijima se pojavio i snimak nadzorne kamere iz zgrade u kojoj je porodica živela, a za koji se navodi da je nastao neposredno nakon ubistva. Na njemu se vidi jedna od sestara.

Sestre tvrde da ih je otac godinama seksualno zlostavljao i tretirao kao robove.

Kurir.rs/Life.ru

Foto: Screnshoot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track