ŠOK TVRDNJE POZNATOG PISCA: Ja sam najstariji ESKOBAROV SIN kog je sakrio od sveta (FOTO)
Foto: Profimedia

DAT NA USVAJANJE

ŠOK TVRDNJE POZNATOG PISCA: Ja sam najstariji ESKOBAROV SIN kog je sakrio od sveta (FOTO)

Planeta -

Britanski umetnik i pisac Filip Vitkomb tvrdi da je tajno dete čuvenog narko-bosa Pabla Eskobara.

Kaže da je uvek znao da je usvojen, ali nikada nije mogao da pretpostavi da je njegov pravi bio otac najtraženiji kriminalac na svetu.

Kada je imao četiri meseca, usvojio ga je britanski bračni par Patrik i Džoan Vitkomb, a identitet njegovog biološkog oca bio je tajna sve dok Filip nije napunio 24 godine.

Njegov usvojitelj Patrik i Filip su se našli na kafi, kada mu je rekao da je on zapravo najstarije dete jednog od najpoznatijih kriminalaca u istoriji.

"Da budem iskren, nisam tada zaista čuo za njega - u to vreme nismo imali internet, jedine stvari za koje sam znao bile su one objavljene u lokalnim novinama ili koje bih video na TV", kaže Filip.

"Kada mi je tata ispričao sve o njemu, nisam mogao da verujem. Pokazao mi je dokumente crno na belo. Moju krštenicu, paprire o usvajanju podatke o mojim biološkim roditeljima".

Filip Vitkomb
Filip Vitkombfoto: Printscreen/ Twitter

Filip tvrdi da je on, kao nesvesni mogući naslednik Eskobara, bio u velikoj opasnosti i da su mu njegovi usvojeni roditelji unajmili obezbeđenje kada je bio mali, jer su navodno više puta pokušali da ga otmu pripadnici porodice Eskobar.

Filip je rođen 1965. godine, posle kraće veze tada 16-godišnjeg Eskobara i Marije Luise Sendoje, koja je imala samo 14 godina.

Proveo neko vreme u sirotištu koje je vodila katolička crkva u Bogoti pre nego što je usvojen.

Filip nikad nije pronašao svoju biološku majku, već mu je rečeno da je ona umrla.

On sada piše knjigu o svom životu i kaže da ga je čak i kontaktirao jedan od Pablovih zakonitih sinova, ali da nije siguran da li želi da bude u kontaktu sa porodicom Eskobar.

Kurir.rs/ Express.co.uk

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track