IZNAJMITE STIVENA SIGALA: Poznati glumac se u Rusiji registrovao kao preduzetnik, evo za koje delatnosti (VIDEO)
Foto: Reuters

karijera

IZNAJMITE STIVENA SIGALA: Poznati glumac se u Rusiji registrovao kao preduzetnik, evo za koje delatnosti (VIDEO)

Planeta -

Glumac Stiven Sigal registrovao se u poreskoj inspekciji podmoskovskog Elektrostala kao samostalni preduzetnik koji će dobit sticati delatnostima u oblasti sporta, glume i muzike, preneli su mediji.

Među delatnostima novopečenog ruskog preduzetnika navedeno je i "snimanje i objavljivanje muzičkih dela". Sigalov agent Anar Rejnbad rekao je da on već ima izdata dva albuma u žanru bluza, a planira da snimi i treći.

"U ovom trenutku nakupilo se vrlo mnogo materijala, stotine snimljenih pesama, pa ćemo videti šta bi od toga moglo da se uvrsti u novi album. Planovi, svakako postoje, ali oni nisu predviđeni za ovu godinu”, rekao je on.

Sigal je inače spreman da učestvuje na privatnim korporativnim proslavama kao muzičar ili voditelj. Po rečima Rejnbanda, glumac "ima materijala za dva sata koncerta“. Zasad, međutim, nije poznato koliko bi njegov angažman mogao da košta. Sve će zavisiti, kako je naveo, od toga gde bi nastupao, kada, u kom trajanju, i koliko bi to bilo zahtevno. Rejnband je rekao da ove aktivnosti neće uticati na Sigalovu novu društveno-političku dužnost u ruskom Ministarstvu spoljnih poslova.

Podsećanja radi, Sigal je početkom avgusta postao specijalni predstavnik ruskog MSP-a. On je tada rekao da je duboko polaskan imenovanjem na mesto specijalnog predstavnika MSP Rusije za pitanja rusko-američkih odnosa u humanističkoj sferi i da je godinama unazad nezvanično radio na poboljšanju rusko-američkih odnosa. Sigal je ruski pasoš dobio 2016 godine.

Kurir.rs/Russia Beyond

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track