IZGUBIO U VIDEO-IGRICI PA ZAPUCAO PO IGRAČIMA: Pokolj na Floridi počinio učesnik turnira jer nije mogao da podnese poraz! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

užas

IZGUBIO U VIDEO-IGRICI PA ZAPUCAO PO IGRAČIMA: Pokolj na Floridi počinio učesnik turnira jer nije mogao da podnese poraz! (VIDEO)

Planeta -

Svedoci pucnjave na turniru u video-igricamau Džeksonvilu rekli sui da je počinilac masakra jedan od gejmera, a da je krvavi pir počeo kada je izgubio u jednoj igrici.

Prema navodima tih svedoka, on je posle toga počinio samoubistvo.

Posle pucnjave na turniru u igranju video-igrica u Džeksonvilu u kojoj su, prema navodima lokalnih medija, najmanje četiri osobe ubijene, oglasila se i policija potvrdivši samo da je jedini osumnjičeni za taj napad mrtav.

Šerif Džeksonvila Majk Vilijams je na konferenciji za novinare rekao da se još radi na identifikaciji osumnjičenog za kog je samo naveo da je belac.

"Imamo jednog osumnjičenog u ovom slučaju. On je preminuo na licu mesta", naveo je Vilijams, prenosi CNN Vilijams nije želeo da spekuliše o tome da li je napadač iz Džeksonvila ili nekog drugog grada. On nije izneo ni podatke o broju i žrtvama napada.

CNN navodi i da je o pucnjavi obavešten američki predsednik Donald Tramp.

Kako je saopštila portparolka Bele kuće, oni "prate situaciju".

Pozivajući se na policijske izvore najmanje četiri osobe su ubijene, a oko desetak ljudi ranjeno. Pucnjava se dogodila tokom održavanja turnira u igranju video igrice "Madden NFL 2019.", koji je uživo prenošen preko interneta.

Turnir, održan u jednom restoranu u centru Džeksonvila, prenošen je uživo kada se začulo nekoliko pucnjeva, sudeći po snimcima na društvenim mrežama. Na videu se vidi kako igrači reaguju na pucnje, a čuju se i krici pre nego što je snimak prekinut.

Kurir.rs/CNN

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track