Najnovije vesti

DAJANA JE OD MAJKE ČULA UŽASNE POSLEDNJE REČI: Batler otkrio o čemu su razgovarale malo pre princezine smrti
Foto: Profimedia

STRAŠNE UVREDE

DAJANA JE OD MAJKE ČULA UŽASNE POSLEDNJE REČI: Batler otkrio o čemu su razgovarale malo pre princezine smrti

Planeta

Princeza Dajana imala je velikih problema sa svojom majkom Francis Šand Kid, a sada su otkrivene poslednje reči koje su njih dve razmenile malo pre nego što je Dajana poginula 1997. godine.

U razgovoru su njih dve pričale o Dajaninom odnosu s hirurgom Hasnatom Kanom i poslovnim čovekom Gulom Lalvanijem. "Čuo sam da me zove da dođem brzo", prisetio se njen batler Pol Barel.

foto: Profimedia

"Mahnula je rukom i pridružio sam joj se. Prislonio sam uvo na telefon koliko je bilo moguće i poslušao razgovor - iako jednosmeran. Bio je to prigušen glas gospođe Francis. Ono što sam čuo bila je bujica zlostavljanja, psovki i potresnih nagoveštaja za princezu i njeno muško društvo. Bio je to verbalan napad ispunjen mržnjom, na muškarce i njihova religiozna verovanja", dodao je.

Barel je još objasnio da je Dajana tada spustila slušalicu i zaklela se da više nikad neće pričati sa svojom majkom.

"Uz dužno poštovanje, to nije jako ljubazno prema dami koja nije ovde", rekao je pa je zatim dodao kad su ga ispitivali dalje: "Pa, ipak je princezu nazvala ku**om." Barel je dodao da njih nikad nisu razgovarale nakon tog poziva. Dajana je preminula 1997, a Frensis 2004. godine.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...