Najnovije vesti

LEPOTICA RASKRINKALA OPASNU SEKTU: Modelsica opisala žrtvovanje dece i doživela sudbinu GORU OD SMRTI (VIDEO)
Foto: Profimedia

sudbina

LEPOTICA RASKRINKALA OPASNU SEKTU: Modelsica opisala žrtvovanje dece i doživela sudbinu GORU OD SMRTI (VIDEO)

Planeta
08:27h

Natali Augustina je bila holandski supermodel 1980-ih godina. Danas je ona zatvorena u mentalnoj bolnici, što je klasičan komunistički oblik kažnjavanja disidenata.

Njen zločin je otkrivanje izopačenosti Iluminata u novoj knjizi “Natali – Tamna strana modne industrije: Monarška kontrola uma, ropstvo i seksualno zlostavljanje.“

Natali Augustina je bila model pod kontrolom uma MK-Ultra i seksualni rob koji je usluživao političare kao nagradu za njihove usluge superbogatim satanistima koji kontrolišu svet.

Njen um je bio podeljen traumom dok je bila malo dete, tako da je njene seksusalne usluge izvodio drugi “alter“. Ona ih se nije sećala, ali je bilo očigledno da ih je pružala.

Ona je dva puta ostala trudna, a da se nije sećala odnosa. Ponuđeni su joj milioni za bebu, ali je ona umesto toga odlučila da abortira. Ona je takođe imala druge psihičke moći i funkcije u podzemlju tajnih agentura i satanističke elite, piše Henrymakow.com.

Izopačenost Iluminata koju je ona otkrila je u skladu sa otkrićima holandskog bankara Ronalda Bernarda. Superbogati i plemići pripadaju satanističkom kultu i angažovani su u pedofiliji, mučenju i ubistvima dece i beba, i kanibalizmu, na rutinskom nivou.

Policija i vojne obaveštajne službe im omogućavaju ove zločine i prikrivaju ih. Uzbunjivači bivaju ubijeni ili zatvoreni u mentalnu bolnicu, što je u Natalinom slučaju Psihijatrijska bolnica "Mentrum" u Amsterdamu.

Ona je u prošlosti bila zatvorena dva meseca u izolacionoj ćeliji od strane “holandske kontraobaveštajne službe“. Oni su je golu vezali za stolicu i ispitivali je o “šiframa“ kojima njena normalna ličnost ne može pristupiti. Zatim su je odveli u "Mentrum" gde su je skinuli golu i davali joj lekove.

Njenoj knjizi je pomogao Robin de Ruiter, autor knjige “13 satanističkih krvnih linija: popločavanje puta do pakla“. Njegov uvod pruža objašnjenje o MK-Ultra ispiranju mozga i tome kako su modne agencije u suštini bordeli. Agenti za angažovanje su makroi. Modeli koji se opiru nestaju.

Natali kaže da je većina top modela iz 1980-ih godina trgovala seksom zarad slave i bogatstva. Ona tvrdi da je bila drogirana i silovana od strane glumca Kijanua Rivsa. “Većina filmskih zvezda nisu samo Monarški robovi, već su mnogi od njih i dreseri robova; svi žive duplim životom.“

Pedofil milijarder bi odveo svetski poznate muškarce na svoje “ostrvo orgija“, gde bi imali seks sa drogiranim maloletnim devojčicama. "Dnevnik letenja uključuje princa Alberta, Bila Klintona i Donalda Trampa… krajnja svrha: ucena."

Natali je bila na događajima kojima su prisustvovali Dejvid Rokfeler i članovi porodice Rotšild. "Odjednom je nastala neka pometnja… Veoma stara dama je ušla i svi su pravili mesta da ona prođe. Izgledala je kao da je stara nekoliko stotina godina… Telohranitelji su joj pomogli da hoda pravo. Bila je prekrivena draguljima… Došla je do mene i pomazila mi ruku. 'Čast mi je što sam te upoznala. Imaš prelepu kožu'".

Očigledno, ljudi koji imaju sve traže onu jednu stvar koju ne mogu imati. Ona se penzionisala iz modelinga 1990-ih godina i postala je istraživač i aktivista protiv pedofila. "Otkrila sam da je incest bio ogroman i da su silovatelji dece teško ikada bili kažnjeni u Holandiji… holandski sistem je štitio ova čudovišta… gledala sam stvaranje pedofilskog društva."

"Evropska unija je 2018. godine pripremala dalekosežne planove za legalizaciju i normalizaciju pedofilije i dekriminalizaciju seksa sa decom širom Evrope. Princip minimalnog uzrasta je već odbačen od strane nekoliko evropskih zemalja. U ovim zemaljama, odraslima je dozvoljeno da imaju seks sa decom bilo kog uzrasta. Oni neće biti krivično gonjeni za silovanje dece ukoliko žrtva ne može da dokaže “pretnju, nasilje, prinudu."

Kao što vidite, čovečanstvom delimično vladaju njegovi najizopačeniji elementi koji nas uvode u njihov satanistički kult, da nas bolje eksploatišu. Natali Augustina je hrabra žena. Treba zahtevati njeno hitno puštanje.

Kurir.rs/Henrymakow.com

Foto: Profiemdia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...