PORODICA INSTAGRAM ZVEZDE OTKRIVA JEZIVE DETALJE: Pre smrti zvala MAJKU I JECALA, a onda je našli mrtvu na JAHTI MILIJARDERA!
Foto: Instagram/sineidmcnamara

ČUDAN RAZGOVOR

PORODICA INSTAGRAM ZVEZDE OTKRIVA JEZIVE DETALJE: Pre smrti zvala MAJKU I JECALA, a onda je našli mrtvu na JAHTI MILIJARDERA!

Planeta -

Šinejd Meknamara (20) Instagram zvezda čije je telo pronađeno na jahti milijardera u Grčkoj, uputila je čudan poziv porodici pre smrti, otkrio je advokat njene porodice.

Kako se navodi, Šinejd je pozvala majku Kajli i uplakano joj ispričala o incidentu koji je imala s članom osoblja na 190 miliona vrednoj jahti, koja je bila usidrena na grčkom ostrvu Kefaloniji.

Porodica tvrdi da je pre toga Šinejd bila srećna i uživala u svom poslu na jahti.

Porodica zahteva i odgovor zbog čega se dugo čekalo da prebace Šinejd u bolnicu - kad su je pronašli, bila je u komatoznom stanju i doktor na jahti je pokušavao da je oživi, a tek je onda pozvana hitna pomoć i manekenka je posle nekoliko sati prebačena u bolnicu.

"Porodica očekuje jasne odgovore o okolnostima i incidentima koji su se desili pre njene smrti", navodi se u saopštenju advokata.

?

A post shared by Salt Bby ? (@sineadmcnamara) on

Grčke vlasti prikupile su snimke sa sigurnosnih kamera sa jahte, ali u ovom trenutku istrage, veruju da je manekenka počinila samoubistvo.

Kako britanski mediji otkrivaju, devojka je pre smrti bila u jednom baru s prijateljima, gde su pili i plesali. Otišli su iz bara u 19.30, ali se Šinejd vratila u 1 sat ujutro. U baru je bila pola sata, a onda otišla. Na jahti je, 15 minuta pri smrti, viđena kako razgovara sa radnikom obezbeđenja.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track