DAJANA PROGANJALA LJUBAVNIKA KAD JE OSTAVIO: Isplivali šokanti detalji PRINCEZINE burne veze!
Foto: Profimedia

MALTRETIRALA GA DANIMA

DAJANA PROGANJALA LJUBAVNIKA KAD JE OSTAVIO: Isplivali šokanti detalji PRINCEZINE burne veze!

Planeta -

Nekadašnji ljubavnik princeze Dajane, Oliver Hoare (73) preminuo je u utorak,a priču o njihovoj vezi odneo u grob.

Ipak, njegovi najbliži prijatelji otrkili su istinu koja se krila iza poziva, koji su bili čak i predmet istrage policije 1995. godine.

"Dajana je bila veoma bezobrazna. Ona bi se dovezla do njegove kuće i parkirala se, kako bi ga zvala sa svog mobilnog telefona", tvrde oni.

foto: Profimedia

"Radila je to tokom noći, kako bi mogla da posmatra svetla koja se pale, dok dolazi do telefona. Sedela bi tako satima, gledala i zvala. Znala je da ne može da bude sa Hoarom, jer je oženjen. Iako je bio izuzetno zabavan džentlmen, njegova žena je bila ta koja je posedovala novac", dodaju oni.

Dajana je znala da nikada neće ostaviti ženu, ali nije dozvoljavala da joj to stoji na putu. Stoga je uživala da ga maltretira i podseća na svoje postojanje.

foto: Profimedia

"Dajana je igrala igrice u vezi i uživala je u tome. On se igrao vatrom kada je započeo odnos sa njom i morao je da zna da će se na kraju opeći", tvrde njegovi prijatelji.

Njihova veza je bila toliko strastvena, da je Dajana maštala da pobegne sa njim. Odluka da ostane sa ženom raspalila je ljubomoru u Dajani.

Njihova afera se završila kada je njegova supruga pretila razvodom i to pošto je obezbeđenje palate navodno pronašlo Olivera polugolog kako se krije iza jednog drveta na imanju i puši.

Dajana se poverila jednoj svojoj prijateljici da joj je životni san da ona i Hoare pobegnu od svega i odu da žive u Italiji i uživaju.

Kako navode britancki mediji, Dajana ga je po okončanju veze uznemiravala pozivima i počela da ga proganja. Njegova supruga je pozvala policiju jer im je danonoćno zvonio telefon i tada se otkrilo da je više od 300 poziva stiglo upravo iz Dajaninog doma. Nakon toga policija je saopštila da je istraga prekinuta na zahtev gospodina Hoarea.

Kurir.rs/ Miror

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track