POSLEDNJE UPOZORENJE! SLEDI NAJJAČI UDAR URAGANA: Biće mnogo mrtvih, Florens će ubijati bez milosti! BEŽITE DA SE NE PODAVITE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

jezivi prizori sa istočne obale

POSLEDNJE UPOZORENJE! SLEDI NAJJAČI UDAR URAGANA: Biće mnogo mrtvih, Florens će ubijati bez milosti! BEŽITE DA SE NE PODAVITE! (VIDEO)

Planeta -

Američke vlasti upozoravaju da bi moglo da bude mnogo mrtih kada uragana Florens udari na Istočnu obalu SAD.

Lokalni zvaničnici još jednom su upozorili sve stanovnike da izbegavaju područja koja su poplavljena.

"Bežite, nemojte da se udavite", poručili su građanima. Stotine hiljada Amerikanaca ostalo je bez struje kada je uragan Florens zakačio Istočnu obalu SAD.

Uragan se kreće prema unutrašnjosti zemlje, pri čemu su maksimalne jačine vetra ipak nešto pale pa se kreću oko 150 km/h.

Florens je izgubio snagu prilikom približavanja Severnoj i Južnoj Karolini, ali vlasti i dalje upozoravaju da bi uragan Florencs mogao da ubije "velik broj ljudi", a postoji i rizik od "katastrofalnih poplava".

Pojavio se još jedan problem, jer su lopovi iskoristili katastofu da se okoriste pa su krenuli da pljačkaju kuće iz kojih su se ljudi evakuisali. Policija je uhapsila više njih u okrugu Bransvik u Severnoj Karolini.

Stanovnici Južne Karoline javljaju kako su ulice tog grada "sablasno prazne". "Svi prozori su prekriveni daskama, a sve što bi vetar mogao da odnese je osigurano.

Jezivo je kuća škripi od udara vetra, ali najjači udari uragana očekuju se tek uveče. Sve lokalne firme su zatvorene, a ulice su kao iz grada duhova" javljaju na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Index.hr

Foto printscreen Yt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track