STRAVIČNO! ZAROBLJEN U KUĆI GLEDA SMRTI U OČI I ČEKA ZAVRŠNI UDARAC URAGANA! Ben užasnut posmatra s prozora  stravične scene dok mu dom ZAPLJUSKUJU SVE VEĆI TALASI! (VIDEO)
Foto: Printscreen Tweet

oči u oči sa florens

STRAVIČNO! ZAROBLJEN U KUĆI GLEDA SMRTI U OČI I ČEKA ZAVRŠNI UDARAC URAGANA! Ben užasnut posmatra s prozora stravične scene dok mu dom ZAPLJUSKUJU SVE VEĆI TALASI! (VIDEO)

Planeta -

Dvorište Bena Džonsona u Belhejvenu, Severnoj Karolini, potpuno je poplavljeno, a Ben kaže da ga mnogo više plaše naleti odgromnih talasa.

Bej je zarobljen u svojoj kući i gleda smrti u oči dok čeka finalni udarac uragana Florens. Naime, zidove njegove kuće zapljuskuju ogromni talasi, i cela kuća se trese i škripi. Njegov strah je opravdan jer je guverner Severne Karoline Roj Kuper izrazio je zabrinutost da bi "ćitava naselja" mogle da budu zbrisana pod naletom uragana i da su u nekim delovima plimni talasi visoki do tri metra.

" Neki od talasa su ko stvoreni za surfovanje, ali ne verujem da ću tako nešto da pokušam", poručio je Džonson pokušavajući da se našali u videu koji je prosledio medijima. Iako u je u gotovo bezizlaznoj situaciji on pokušava da ostane miran i pribran i unese malo humora u dramu u kojoj se našao.

" Prvo ću da popijem kafu. Uradio sam sve što sam mogao da zaštitim imanje, ali je oluja ipak nadmašila sve" kaže Džonson.

Vrata njegove garaže, kao i ona koja su obezbeđivala komšijinu garažu su popustila pred nevremenom, a neposredno posle toga voda je počela da odnosi sve što se nalazilo unutar prostorija.

"Moje stvari plutaju ulicom i gledam kako nestaju. Nekoliko mojih dobrih prijatelja i komšija pokušava nešto da spase", ispričao je Džonson za američke medije.

Kurir.rs/CNN

Foto printscreen Tweet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track