BAKA UBILA ZVER OD 260 KILOGRAMA IZ BRUTALNE OSVETE: Pojeo mi je konjića i popio metak u glavu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

BEZ MILOSTI

BAKA UBILA ZVER OD 260 KILOGRAMA IZ BRUTALNE OSVETE: Pojeo mi je konjića i popio metak u glavu! (VIDEO)

Planeta -

Baka Džudi Kokran iz Teksasa uspela je da ubije 3,5 metra dugačkog i više od 260 kilograma teškog aligatora. Ona kaže da se na taj potez usudila kako bi se osvetila životinji koja joj je pojela njenog konjića.

Amerikanka Džudi Kokran ostala je bez svog malog konja kada joj je, kako sumnja, aligator pojeo životinju. Ostavši bez svog ljubimca, ona je tri godine spremala osvetu na svom ranču u Gudriču, te je uz pomoć jednog metka usmrtila opasnog reptila.

"Jedan metak u glavu i samo je potonuo u vodu. Oni obično pred smrt počnu da se prevrću, ali ovaj nije", rekla je ona u intervjuu za lokalne medije.

Džudi je dodala da je od nestanka njenog malog konja sve vreme sumnjala da je upravo ovaj reptil pojeo. Naglasila je da je njen konj bio veličine labradora, pa je aligator mogao da ga "pojede za užinu". "Obično nas aligatori ne uznemiravaju, ali na ovog smo motrili", kazala je baka, dodavši da planira da preparira telo životinje, glavu i rep da izloži, dok će meso pojesti sa svojom porodicom.

Inače, u ovom okrugu je jednom godišnje dozvoljen lov na aligatore, u period od 10. do 30. septembra, a jedan od uslova za lov je da životinja mora da bude namamljena, a potom ubijena.

Kurir.rs/ B92

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja