PEDOFIL ZVERSKI SILOVAO DEVOJČICU (6) U RESTORANU:  Odvukao je u muški toalet, majka dete našla u jezivom stanju! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: YT screenshot

strava

PEDOFIL ZVERSKI SILOVAO DEVOJČICU (6) U RESTORANU: Odvukao je u muški toalet, majka dete našla u jezivom stanju! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Šestogodišnja devojčica silovana je u jednom restoranu nakon što ju je prilikom odlaska u toalet presreo pedofil.

Kako se navodi u izveštaju, pedofil je devojčicu pratio pogledom sve dok se ona nije udaljila iz vidnog polja svojih roditelja prilikom odlaska u toalet restorana u Pretoriji, u Južnoafričkoj Republici, nakon čega ju je odvukao u deo namenjen za muškarce.

Nakon toga, on je svukao sa devojčice i sa sebe svu garderobu i silovao ju je. Napad je otkriven kada je majka deteta počela da traži svoju ćerku.

"Bio je potpuno go, kao i dete. Devojčica je krvarila iz pravca prepona. Kada su to videli, ljudi koji su se zatekli u restoranu su počeli da napadaju manijaka", izjavio je jedan od svedoka gnusnog silovanja, dodajući da je u jednom trenutku vlasnik restorana morao da zaključa ulaz u toalet da bi spasio muškarca od linča do dolaska policije.

Kako su izjavili iz policije, osumnjičeni je uhapšen i biće mu suđeno za silovanje.

"Mi smo u stalnom kontaktu sa porodicom žrtve. Tu smo da im prenesemo naše duboko sažaljenje i empatiju, kao i pomoć u bilo kom obliku koji zahteva slučaj ovakve prirode. Pošto je sve trenutno pod istragom, kao i zbog toga što je ovo osetljiv slučaj, nismo u mogućnosti da dajemo izjave i dodatne informacije o zločinu", saopštili su iz uprave restorane u izjavi za medije.

Kurir.rs/Mirror

Foto: YT Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track