SNIMAK KOJI JE RAZBESNEO EVROPU: Belci maltretirali tamnoputog tinejdžera i bacili ga na šine, ali nisu znali da će im on žestoko uzvratiti (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

sramotan napad

SNIMAK KOJI JE RAZBESNEO EVROPU: Belci maltretirali tamnoputog tinejdžera i bacili ga na šine, ali nisu znali da će im on žestoko uzvratiti (VIDEO)

Planeta -

Na internetu se pojavio snimak koji pokazuje kako treoje belaca, Belgijanaca, maltretira tamnoputog tinejdžera i potom ga baca na šine.

Liroj Ejbraham (15) je čekao voz na stanici u Aršotu sa svojom starijom sestrom i mlađim bratom, kada su ga napale dve žene i muškarac.

Vređali su ga i gurali, a iako im je govorio da ga ostave na miru, to nije urodilo plodom.

Sve je eskaliralo kada ga je muškarac, identifikovan samo kao Jonas V. (35), zgrabio i bacio na šine.

Međutim, Liroj se nije dao pa je Jonasa povukao za sobom na šine gde su nastavili da se tuku.

Kako se dečak branio i pošteno udarao Jonasa, na šine su skočile i dve žene da ga tuku.

Zatim je uskočila Lirojeva sestra i pokušala da ih rastavi, a zatim se i ona potukla sa njima. Na kraju su pripadnici obezbeđenja stanice intervenisali.

"Kad sam pao na šine, srce mi je na trenutak stalo, nisam znao da li će voz da naiđe. Plašio sam se da ću da umrem", rekao je dečak.

Jonas V. je ubrzo uhapšen i optužen za fizički napad. Lokalni mediji su preneli da je on bio na uslovnoj slobodi zbog prethodnog prestupa. Jednom prilikom je ukrao oko 50 evra slepoj ženi na kasi, a jednu ženu je gurnuo sa bicikla kada ga je videla da krade alkohol.

Kurir.rs/Mirror Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja