OVO JE NEŠTO NAJMORBIDNIJE! SKUPLJAO LEŠEVE DEVOJČICA I IGRAO SE SA NJIMA: Ruski novinar zgrozio svet pre 8 godina, u kući strave pronašli jezivu kolekciju! (VIDEO, FOTO)
Foto: Printscreen YT

stravično

OVO JE NEŠTO NAJMORBIDNIJE! SKUPLJAO LEŠEVE DEVOJČICA I IGRAO SE SA NJIMA: Ruski novinar zgrozio svet pre 8 godina, u kući strave pronašli jezivu kolekciju! (VIDEO, FOTO)

Planeta -

Ruski istoričar i novinar Anatolij Moskvin, koji je iskopavao leševe žena sa stotina grobalja u Nižnjem Novgorodu, odnosio ih u svoj stan i oblačio kao lutke uhapšen je 2011. godine, a sada su procureli jezivi detalji zločina.

Policija je zatekla jeziv prizor u Moskvinovoj kući. Moskvin govori 13 jezika i komšije ga opisuju kao “genija”, a njegovo hapšenje usledilo je posle policijske istrage skrnavljenja grobova u regionu, za koju je prvobitno osumnjičena grupa ekstremista.

1 / 5 Foto: printascreen YT

Moskvin je birao leševe isključivo mladih žena za svoju jezivu kolekciju od čak kako se sumnja 150 leševa.

On je leševe oblačio kao lutke i slavio im rođendane i organizovao razne morbidne proslave.Prema pisanju lokalnih medija, Moskvin je rekao da je iskopavao tela sa stotine grobalja i odnosio ih u svoj stan.

On je izjavio da je prenosio ostatke u plastičnim kesama najmanje 29 žena, starosti između 15 i 26 godina.Ovaj 45-godišnjak je u svom stanu očigledno oblačio tela i skelete u čarape i haljine, a jednu je čak tako napravio da liči na plišanog medu. Sve su umrle godinama ranije.

Njegov izopečeni "hobi" otkrili su roditelji koji su ga posetili vraćajući se s odmora. Moskvin je, prema rečima komšija, ponekad spavao u kovčegu ili na klupi na groblju. On je izjavio da je posetio više od 750 grobalja u zapadnoj Rusiji da bi zadovoljio svoju fantaziju, iako nije jasno kada je počeo sa iskopavanjem grobova.

Pre nekoliko dana, psiholozi koji su veštačili njegovo mentalno stanje i saopštili su da je on spreman da ide kući, tačnije, da je izlečen i bezopasan. Ipak, njegovo puštanje zavisi i od drugog veštačenje kojie je zakazano za 24. oktobar.

Kurir.rs/Miror

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track