POJAVILA SE SA BEBOM I REKLA DA SE PORODILA: Kada su našli trudnicu rasporenog stomaka, priča je dobila krvav obrt! Jeziv zločin zgrozio sve! (UZNEMIRUJUĆE)
Ubijena devojka, Foto: Youtube/Printscreen

zlo

POJAVILA SE SA BEBOM I REKLA DA SE PORODILA: Kada su našli trudnicu rasporenog stomaka, priča je dobila krvav obrt! Jeziv zločin zgrozio sve! (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Brazilski bračni par uhapšen je zbog ubistva trudnice koju su vezali za drvo, rasporili joj stomak i izvadili dete.

Telo Mare Kristijane da Silva (23), koja je bila u osmom mesecu trudnoće, nađeno je juče u šumi kod mesta Žoao Pinjeiru, u jugoistočnom Brazilu.

Anhelina Rodrigez, koja je optužena za ubistvo, "oduvek je maštala da ima ćerku", izjavila je žrtvina rođaka.

Lekari lokalne bolnice "Sao Lukas" pozvali su policiju kada se Rodrigezova u ponedeljak pojavila s novorođenčetom, tvrdeći da se upravo porodila. Osoblje je odmah posumnjalo, jer je "uznemirena" 40-godišnja žena hodala potpuno normalno i odbijala da se podvrgne pregledu.

Kada je policija juče našla telo žrtve, uhapsila je Anhelinu njenog supruga Roberta Gomeša da Silvu.

Rodrigezova je kasnije priznala da je napila ženu, vezala je žicom za drvo, a potom je rasporila i izvadila joj dete iz utrobe.

Iako tvrdi da njen muž nije učestvovao u zločinu, policija sumnja da je to mogla sama da izvede.

"Verujemo da su učestvovali i njen muž i treća osoba, a istraga će rasvetliti slučaj", kažu.

Žrtvina tetka Eusa Ribeiro izjavila je da se Rodrigezova zbližila sa Da Silvom nakon što je saznala da je u drugom stanju i da nosi devojčicu.

"Ta žena je oduvek sanjala da ima ćerku, a kada je videla da je moja sestričina trudna, počela je da joj pomaže. Pozajmila joj je novac za ultrazvučni pregled. Toga dana je rekla da ide da kupi sve što je potrebno za bebu", kazala je.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja