OSTAVILA UPLAŠENO DETE U MRAKU PRED VRATIMA POTPUNIH STRANACA I POBEGLA: Ludačko objašnjenje ove žene iznerviraće vas više od groznog postupka sa snimka! (VIDEO)
Foto: YouTube prtscr / ABC News

dečak je imao sreće

OSTAVILA UPLAŠENO DETE U MRAKU PRED VRATIMA POTPUNIH STRANACA I POBEGLA: Ludačko objašnjenje ove žene iznerviraće vas više od groznog postupka sa snimka! (VIDEO)

Planeta -

Bezbednosne kamere zabeležile su neverovatan snimak žene koja je u pola noći na kućnom pragu potpunih stranaca u Hjustonu ostavila 2-godišnjeg dečaka i pobegla.

Snimak koji je objavila kancelarija šerifa u Hjustonu, a koji je prethodne noći snimila kamera na vratima jedne kuće u Teksasu, uznemorio je čitavu javnost čiju je policija pomoć zatražila u identifikovanju žene i ostavljenog dečaka.

Ovaj šokantni incident dogodio se u Springu, oko 40 kilometara severno od Hjustona. Kamere su zabeležila da je dovezla automobil do ulaznih vrata kuće, iznela iz njega dve torbe i dete koje je vukla za ruku. Pozvonila je na zvono, pokucala par puta, vratila se nazad u automobil i pobegla ostavivši samo i uplašeno dete.

Policija je primila poziv od ljudi koji su otvorili vrata i zaprepašćeni zatekli dete ispred kako stoji samo. Nedugo potom policija je uspela da identifikuje i dečaka i ženu za koju se ispostavilo da mu nije majka, ali nisu otkrili njen identitet.

Žena je potom dala potpuno neverovatno objašnjenje za svoj užasan postupak, tvrdeći da je reč o nesporazumu. Ona je naime navodno najbolja drugarica dečakove tetke koja ju je zamolila da dete odveze do kuće njegovog oca. Kako joj je nagovestila, dečakova majka ima zabranu prilaska njegovoj maćehi.

foto: YouTube prtscr / ABC News

Nesporazum je navodno nastao jer ona nikada nije videla detetovu maćehu, niti je ikada bila kod njih, pa je promašila kuću sledeći uputstva GPS navigacije. Istovremeno je dobijala, kako kaže, uputstva kako da pronađe kuću od detetove majke koja je sve vreme bila s njom na telefonu.

Međutim, potpuno nejasno je i objašnjenje koje je dala na pitanje zašto je pobegla.

"Pozvonila sam na vrata i kada sam čula da se žena približava vratima, otrčala sam nazad u kola. A jedini razlog zašto sam otrčala je to što je napolju bilo hladno, a ja nisam imala džemper na sebi, kao što možete da vidite na snimku" rekla je ona.

foto: YouTube prtscr / ABC News

Iako je policija okrivila nju jer je ostavila dete samo i pobegla bez potvrde da je neko od starijih preuzeo dečaka, žena je krivicu svalila na majku koja joj je instrukcije davala telefonom iz bolnice.

"Trebalo je da zna da njen bivši muž nema toliko automobila koliko sam joj opisala da je ispred kuće parkirano", rekla je.

Dečakov otac zaista živi u komšiluku ali je svoje dete prepoznao tek na snimku kada ga je policija objavila.

Kurir.rs

Foto: YouTube prtscr / ABC News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track