UZNEMIRUJUĆI SNIMAK PRESTRAVIO AMERIKU: Tinejdžer maltretirao dečaka, terao ga da mu ljubi stopala, a onda je izvukao oružje (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

uključila se policija

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK PRESTRAVIO AMERIKU: Tinejdžer maltretirao dečaka, terao ga da mu ljubi stopala, a onda je izvukao oružje (VIDEO)

Planeta -

Na društvenim mrežama u Americi pojavio se uznemirujući snimak u kome tinejdžer preti vršnjaku, ponižava ga, maltretira i preti oružjem.

Kako se navodi, incident se dogodio u Misuriju. Postavljen je na Fejsbuk i na njemu se, kako je kasnije otkriveno, 17-godišnjak iživljavao nad očigledno mlađim dečakom, terajući ga da mu ljubi stopala. Međutim, u jednom trenutku se pojavljuje još jedan tinejdžer koji je u dečakovu glavu uperio pištolj.

Posle su ga i tukli. Sve vreme pored nasilnika je i njegov drug s pištoljem.

Kada je snimak naislnih maloletnika počeo da kruži po društvenim mrežama, uključila se i policija. Tri maloletnika su identifikovana i uhapšena.

Glavni nasilnik je 17-godišnji Aleksander Šrajder, čiji je profil na Fejsbuku prepun slika sa oružjem.

Inače, u Americi su slučajevi u kojima tinejdžeri počine niz ubistava veoma česti, jer u mnogim državama ne postoji ograničenje kupovine oružja, kao ni kontrola. Najmasovnija ubistva dogodila su se u američkim školama, u koje su napadači - deca, ulazila naoružana i počinjala da pucaju redom.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja