DOJADILI MU RODITELJI: Sin sačekao da majka i otac odu na spavanje, a onda krenuo u krvav pir! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

HOROR U ILINOISU

DOJADILI MU RODITELJI: Sin sačekao da majka i otac odu na spavanje, a onda krenuo u krvav pir! (VIDEO)

Planeta -

Bračni par Ramirez poslednji put viđen je živ u četvrtak, a rođak je njihov nestanak prijavio u nedelju uveče.

Već sledećeg dana Hose Ramirez (21), sin profesorke engleskog jezika Suzan Bril de Ramirez (63) i Antonia Ramireza Barona (63) koji je radio u školskom odeljenju za informacione tehnologije, priznao je da je ubio svoje roditelje.

Posle dva dana potrage, tela Hoseovih roditelja pronađena su u utorak u reci Spun. Mladić je uhapšen, a tužioc je izjavio da je Hose svojim prijateljima ćesto govorio da mu je “dosta roditelja”.

Mladić je na saslušanju rekao da je ubio svoje roditelje u petak uveče dok su spavali. Sačekao da zaspu, a onda ušao u njihovu spavaću sobu sa biber sprejom, i nožem izbo oca u vrat i stomak.

Majka s etada probudila, pa je izbo i nju. Potom je umotao njihova tela u ceradu i šatorsko krilo, stavio ih u očev automobil i bacio sa mosta udaljenog oko 65 kilometara od porodične kuće.

S obzirom da ne poznaje to područje, mladić nije mogao da kaže policiji tačnu lokaciju. U međuvremenu, uhapšen je i jedan Hoseov prijatelj pod optužbom da je ometao pravdu. Istražitelji navode da nemaju dokaz da je bio umešan, ali da veruju da je znao da je Ramires ubio svoje roditelje.

Kurir.rs/Chicago.suntimes.com

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track