Najnovije vesti

UDAVIO JE SUPRUGU GOLIM RUKAMA, PA NAMESTIO DA IZGLEDA KAO SAMOUBISTVO: Posle jednog piva sve je priznao konobarici! ŠOK!
Foto: Policijska fotografija

OSUĐEN NA 17 GODINA

UDAVIO JE SUPRUGU GOLIM RUKAMA, PA NAMESTIO DA IZGLEDA KAO SAMOUBISTVO: Posle jednog piva sve je priznao konobarici! ŠOK!

Planeta

Stolar iz Velike Britanije Derek Poter (64) osuđen je na 17 godina zatvora pošto se u jednom kafiću konobarici pohvalio da je ubio suprugu.

Zanimljivo je da se Poter umalo izvukao jer je smrt svoje četvrte supruge Lesli predstavio kao samoubistvo. Policija ispočetka uopšte nije posumnjala u priču da se žena obesila u sobi u njihovom zajedničkom domu.

 

Poter je vrlo uverljivo glumio ožalošćenog supruga. No onda se samo nekoliko dana nakon suprugine smrti konobarici Nataliji (32), dok je s njom flertovao, pohvalio da je ubio Lesli.

 

"Još je bio na prvom pivu kad je rekao: Moram nešto da ti kažem. Voleo sam mnogo  svoju suprugu, ali nije prestajala da zanovetati pa sam je zadavio."

Konobarica, koja je prijateljica s Poterovom ćerkom, bila je šokirana. Mislila je da je reč o neukusnoj šali. Nakon što je sve prijavila policiji, ponovno su otvorili istragu.

 

"Poter je zadavio suprugu  rukama, a onda je pokušao da zataška zločin i prikazati to kao suicid.“

 

Naknadna obdukcija je pokazala da je Lesli imala višestruke prelome rebara i niz porezotina po celom telu.

 

Poter je tvrdio da je konobarica potpuno pogrešno shvatila njegove reči. 

 

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Policijska fotografija

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...