UŽIVALI SU NA ODMORU KADA SU SNIMILI NAJČUDNIJA STVORENJA U VODI: Izgledali su kao trolovi u nekom bizarnom ritualu! (VIDEO)
Foto: Facebook video prtscr / Jemayel Khawaja

turisti ostali bez teksta

UŽIVALI SU NA ODMORU KADA SU SNIMILI NAJČUDNIJA STVORENJA U VODI: Izgledali su kao trolovi u nekom bizarnom ritualu! (VIDEO)

Planeta -

Turisti koji su uživali u bistrim vodama Tajlanda ostali su potpuno zatečeni kada su naišli na čudna stvorenja nalik Evoksima na ulazu u jednu pećinu.

Na video-snimku koji je zabeležio Džemajl Kavaja iz Londona vide se bića koja su zaista izgledala kao da nisu sa ove planete, ali su svratila da se odmore na stenama i opuste u vodi.

"Vozili smo kajake oko Rejli beja na Tajlandu. Krenuli smo prema pećini i suočili se s možda najbizarnijim prizorom koji sam ikad doživeo. Izgledali su poput evok trolova koji su učestvovali u nekom ritualu u vodi, koji je trajao pola sata" objavio je on.

I dok su mnogi komentarisali video, koji je pregledan više od 3,5 miliona puta, da je reč o "dokazu" da su ovi trolovi zapravo stvarna bića, otkriveno je o čemu je reč.

Za sve je "kriv" norveški umetnik Vranse Troli koji je poznat po neobičnim instalacijama, a ova stvorenja su deo njegove izložbe.

Kurir.rs / Vecernji list

Foto: Facebook video prtscr / Jemayel Khawaja

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track