ŠOK! PUTNIK KROZ VREME OTKRIO BUDUĆE PREDSEDNIKE SAD: Evo dokle vlada Tramp, posle njega dolazi 21-godišnja devojka (VIDEO)
Foto: AP, Printscreen Youtube

teorija

ŠOK! PUTNIK KROZ VREME OTKRIO BUDUĆE PREDSEDNIKE SAD: Evo dokle vlada Tramp, posle njega dolazi 21-godišnja devojka (VIDEO)

Planeta -

Putnik kroz vreme Noa tvrdi da je zarobljen na Zemlji nakon što je putovao do 2017. godine iz ne tako daleke budućnosti gde je putovanje kroz vreme uobičajeno.

Taj misteriozni čovek, sakriven iza maske anonimnosti, sada je otkrio ko će pobediti na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Državama 2028. godine.

Govoreći sa paranormalnim istražiteljima iza popularnih Jutjub kanala Apeks i Paranormal Elit, Noa je rekao da će predsednik Tramp zadržati vlast na izborima 2020. godine.

Međutim, do 2030. godine, tvrdi on, Jolanda Rene King će se položiti zakletvu sa samo 21 godinom starosti.

Putnik je rekao: "Za Sjedinjene Američke Države, sledeći predsednik će biti Donald Tramp"

"Ovo nije mišljenje, to je činjenica iz budućnosti koja se zapravo dešava. Nisam ovde da ubedim nikoga da promeni političke naklonosti".

"Videćete nove vanzemaljske vrste na Zemlji2028. To će biti luda stvar. Samo sačekajte par godina i videćete ove neverovatne stvari.

"Takođe će 2030. novi predsednik postati - Jolanda Rene King.

"Ona je prvi predsednik koji je se zakkleo po novom zakonu koji nema donju granicu starosti. Zaklela se sa samo 21. godinom. "

Gospođa King je unuka aktiviste za građanska prava i baptistički ministar Martina Lutera King, koji je ubijen u aprilu 1968.

Kurir.rs/Express.co.uk Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track