SA DEČKOM JE ISKASAPILA NJEGOVU SESTRU I MISLILA JE DA ĆE SE IZVUĆI: Stručnjaci su pogledali snimak ispitivanja, nisu je odale reči (VIDEO)
Foto: YT Screenshot

iskusno

SA DEČKOM JE ISKASAPILA NJEGOVU SESTRU I MISLILA JE DA ĆE SE IZVUĆI: Stručnjaci su pogledali snimak ispitivanja, nisu je odale reči (VIDEO)

Planeta -

Šona Hoar je bila ubeđena da se izvukla sa ubistvom, toliko da se na ispitivanju u policiji podsmešlivo kikotala.

Upravo je to otkrilo da je ona sa svojim dečkom Nejtanom Metjusom ubila njegovu sestru Beti Vots. Hoar, koja trenutno služi 17 godina zbog ovog zločina, razotkrila se preterivanjem u iskazu i kikotanjem tokom ispitivanja.

Stručnjaci za govor tela analizirali su šest policijskih snimaka i utvrdili trenutak kada su se počele pojavljivati pukotine u njenom svedočenju. Njih dvoje su ubili 16-godišnju Beki u seksualno motivisanoj otmici. Metjus je ugušio, da bi nakon toga par raskomadao njeno telo i sakrio delove u putne torbe.

Tokom dvanaest dana potrage za nesrećnom devojskom, njih dvoje su negirali umešanost u njen nestanak. U novom dokumentarnom filmu o ovom slučaju vidi se kako Šona se kikoće upravo u trenutku kada je pitaju za nestanak bBeki. To je po rečima stučnjaka "užitak obmane" kada je neko ubeđen da će se izvući sa zločinom. Istovremeno ona misli da je policiji korisna.

Pokreti ramena ukazuju na to da laže i da “telo govori istinu”. Stručnjaci misle da je ona inicirala ubistvo. Metjus koji je dobio 33 godine zatvora nije želeo da sluša svoje priznanje.

Kurir.rs/Mirrror

Foto: YT Screnshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track