POMOĆNICA MEGAN MARKL DALA OTKAZ! 6 meseci trpela i otišla u suzama! Bahata vojvotkinja psovala osoblje i besnela na MALU PRINCEZU ŠARLOT (3)!
Foto: AP

ISPLIVALI PRLJAVI DETALJI

POMOĆNICA MEGAN MARKL DALA OTKAZ! 6 meseci trpela i otišla u suzama! Bahata vojvotkinja psovala osoblje i besnela na MALU PRINCEZU ŠARLOT (3)!

Planeta -

Melisa Tumbati (39), lična asistentkinja Megan Markl, vojvotkinje od Saseksa, u suzama je dala otkaz jer više nije mogla da izdrži maltretiranje.

Posle samo šest meseci rada sa Megan Markl, Melisa više nije mogla da izdrži prevelike zahteve.

Iako tačan razlog otkaza nije poznat, njih dve su se razišle ubrzo pošto se saznalo da se Megan bahato ponaša prema osoblju.

"Bila je pod veliim pritiskom, a na kraju joj je bilo previše. Mnogo toga je progutala. Megan je jako mnogo zahtevala od nje i na kraju je završlo u suzama. Ona je veoma talentovala i bila je centralna osoba na kraljevskom venčanju. Nedostajaće svima. Melisa je potpuni profesionalac i fantastično obavlja posao, ali dozlogrdilo joj je i bilo je najlakše za obe da krenu svaka svojim putem", kaže upućeni insajder za Miror.

Melisa Tubati je radila za Robija Vilijamsa i Ejdu Fild pre nego što je stupila na dužnost u kraljevskoj porodici.

foto: AP

Britanski mediji nedavno su pisali da se Megan diktatorski ponaša. Tako je isplivalo da se na dan svog venčanja posvađala sa Kejt Midlton, vojvotkinjom od Kembridža. Megan se zapravo obrušila na malu princezu Šarlotu (3) tokom probe haljinice za deveruše jer nije sve bilo kako je zamislila, zbog čega se Kejt rasplakala.

Tako je San pisao da Megan u pet ujutro šalje osoblju mejlove sa instrukcijama

i bombarduje ih zahtevima.

"Megan ume da bude teška. Ima veoma visoke sandarde i navikla je na holivudski tretman. Uglavnom, u kraljevskom domaćinstvu ne uživaju svi podjednako poštovanje, a Kejt je oduvek veoma pažljiva prema osoblju", priča insajder dodajući da osoblje baš ne voli Megan.

Situacija između dve jetrve dodatno se zaoštrila kad je Megan opsovala osoblje, zbog čega sa Kejt jako naljutila.

foto: AP

"Megan je veoma bezobrazna. Eskaliralo je kad se požalila Hariju da ju je Kejt izgrdila. Hari je stao na njenu stranu, Vilijam je branio Kejt, koja je bila u petom mesecu trudnoće i stvarno joj nije bio potreban takav sukob".

Završilo se tako što su se Hari i Megan iselili iz Kensingtonske palate da ne bi više živeli sa Vilijamom i Kejt.

Kurir.rs/Daly mail

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track