KAMILA OTVORILA DUŠU: Svi su me mrzeli zbog Dajane, plašila sam se da izađem iz kuće
Foto: EPA/Profimedia

žena princa čarlsa

KAMILA OTVORILA DUŠU: Svi su me mrzeli zbog Dajane, plašila sam se da izađem iz kuće

Planeta -

Kamila (71), vojvotkinja od Kornvola, otkrila je drugu stranu priče njenog odnosa s pokojnom princezom Dajanom, ali i sve ostalo što je prošla dok je skrivala vezu sa sadašnjim suprugom, princom Čarlsom (70).

Par je ljubavnu vezu započeo 1971. godine. Tada je Čarls upoznao Kamilu s kraljevskom porodicom, ali su prekinuli kada se on vratio u mornaricu. Kako kažu iz kraljevske porodice, glavni razlog prekida zapravo je bio što oni nisu Kamilu smatrali dovoljno dobrom.

Ubrzo je usledilo Kamilino venčanje s Andreom Parkerom Baulsom (78), a nekoliko godina kasnije, Čarls je oženio princezu Dajanu. Uprkos tome što su oboje bili u braku, Čarls i Kamila su nastavili da se viđaju. Na kraju se otkrila njihova afera, a vojvotkinja od Kornvola se plašila da se pojavi na ulici.

foto: Profimedia

"Godinu dana nisam izlazila iz kuće. Bojala sam se mržnje javnosti i tabloida koji su me čekali svuda. Nisam mogla nigde. Vreme sam provodila čitajući i učila sam da slikam. Deca su me izvukla jer su se ponašala kao da je sve normalno", ispričala je Kamila.

foto: EPA

Takvo poniženje i strah, kaže, ne bi poželela ni najvećem neprijatelju.

"Bilo je strašno. Ne bih to poželela nikome. Moja deca su svakog dana brojala fotoreportere ispred moje kuće koji su se skrivali u grmlju", rekla je Kamila.

Naposletku, dve godine posle strašne pogibije princeze Dajane, Kamila je javno rekla da je u vezi s Čarlsom, a venčali su se 2005.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: EPA/Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track