Vanzemaljci letuju kod nas

Otkrivena misterija

Vanzemaljci letuju kod nas

Planeta -
Bića s drugih planeta na Zemlju dolaze turistički, ali i zbog vojnih i naučnih istraživanja, pokazuju tajna dokumenta vlade Velike Britanije

LONDON - Planetarni turizam.Vanzemaljci na Zemlju dolaze zbog godišnjeg odmora, vojnog izviđanja ili naučnih istraživanja, piše u tajnom izveštaju ministarstva odbrane Velike Britanije, koje je juče objavljeno u nacionalnoj arhivi u Londonu. Javnosti je stavljeno na uvid oko sedam hiljada dokumenata, koje je ministarstvo odbrane prikupljalo decenijama.U tim dokumentima neimenovani vojni oficiri tvrde da vanzemaljci očigledno nemaju neprijateljske namere prema nama.- U svemiru sigurno postoje planete sa inteligentnim životom. Njihov dolazak na Zemlju zato moramo da svrstamo u tri kategorije: vojno izviđanje, naučno eksperimentisanje i turističke posete. Naukom se bave sigurno, a budući da nas nisu napali, smatramo da naša planeta nekima od vanzemaljaca služi kao idealno mesto za odmor. Gde se odmaraju, ne znamo - piše u jednom od dokumenata.U drugom se govori o sastanku vojnih oficira za bezbednost i delegacije engleskog parlamenta 1979, kada je postavljeno pitanje koji bi bio razlog dolaska vanzemaljaca na našu planetu.- Pod pretpostavkom da su vanzemaljci napredniji i inteligentniji od nas, naša planeta im je verovatno nebitna, kao i naše Sunce, koje je samo jedno od milijardu sličnih u čitavom kosmosu. Možda neki vanzemaljci samo žele da vide kakvi su ljudi. Dolete do nas, malo se provedu i potom im dosadimo - navodi se u dokumentu, uz dodatak da su se političari rastužili zbog konstatacije da smo krajnje nebitni u svemiru.Na kraju se zaključuje da vojska ili neka naučna vladina agencija ne znaju više o vanzemaljcima od bilo koje druge osobe na svetu.

Sve je više NLO U objavljenim dokumentima piše i da je broj viđenih NLO verovatno mnogo veći nego što se misli:- Poslednjih decenija sve više zemljoradnika, lekara ili advokata prijavljuje neke čudne pojave. Mnogi od njih, ako ne i većina, ne žele da kažu da su videli svemirski brod u strahu da ne budu ismejani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track