HOROR U INDIJI: Komšija silovao i UNAKAZIO devojčicu (3)! Otac je našao u lokvi krvi, lekari se bore da joj spasu život!
Foto: EPA

UŽASNO!

HOROR U INDIJI: Komšija silovao i UNAKAZIO devojčicu (3)! Otac je našao u lokvi krvi, lekari se bore da joj spasu život!

Planeta -

Trogodišnja devojčica koju je u Delhiju silovao komšija (40) je u kritičnom stanju.

Optuženi je čuvar zgrade u kojoj malena živi s roditeljima i smesta je uhapšen.

Policija je zatekla jeziv prizor: onesvešćeno dete leži na podu i krvari. Smesta su je odvezli u bolnicu, gde je podvrgnuta operaciji, ali i dalje je u kritičnom stanju.

Ovo brutalno silovanje dogodilo se juče, na šestu godišnjicu zverskog grupnog silovanja studentkinje u autobusu u Delhiju koje je i probudilo indijsku javnost i posle kog je i počela borba protiv ovih zverskih zločina.

U vreme zločina malena je bila sama: roditelji su joj nadničari i otišli su na posao. Čuvar je, izgleda, namamio devojčicu slatkišima, uneo je u stan i silovao.

Kad su se roditelji vratili s posla, oko 16 sati, videli su da im nema deteta i smesta pozvali policiju. Otac je sišao do čuvara, koji živi u prizemlju, i našao svoje dete kako leži krvavo i u nesvesti na podu. Čuvar je hteo da pobegne, ali ga je otac zaustavio, dozvao komšije i pozvao policiju.

Kad su komšije shvatile, uhvatile su zločinca i tako ga pretukle da su policajci morali da dovedu lekare da ga saniraju pre nego što su ga uhapsili.

Za ovaj zločin zlikovac može da bude osuđen i na smrt.

Kurir.rs/BBC

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track