OVO SU POSLEDNJI MINUTI DEVOJČICE PRED JEZIVU SMRT: Objavljeni snimci Viktorije (14) kako ide prema parku, gde je brutalno ubijena i MRTVA  SILOVANA (VIDEO)
Foto: printscreen YT

optužen tinejdžer (16)

OVO SU POSLEDNJI MINUTI DEVOJČICE PRED JEZIVU SMRT: Objavljeni snimci Viktorije (14) kako ide prema parku, gde je brutalno ubijena i MRTVA SILOVANA (VIDEO)

Planeta -

Snimci sa bezbednosnih kamera prikazuju poslednje minute devojčice Viktorije Sokolove (14) dok je išla ka parku u Vulverhemptonu, gde je njeno telo pronađeno nakon što je silovana i ubijena.

Scena otkrića Viktorijinog tela opisana je kao "užasavajuća", a istraživači su rekli da su bili šokirani količinom nasilja kojem je bila podvgnuta.

Kako je ranije saopšteno, dečak (16) čiji identitet se krije jer je maloletan optužen je za ubistvo Viktorije Sokolove u aprilu ove godine. Obdukcija je zaključila da je Viktorija, rodom iz Litvanije, a nastanjena u Vulverhemptonu, umrla od udarca tupim predmetom u glavu.

Porotnici su istakli da je optuženi ubio i analno silovao Viktoriju, pa je opet silovao njeno beživotno telo. Tinejdžer je na sudu negirao ubistvo i napastvovanje.

Obučen u plavu majicu i farmerke, optuženi je progovorio samo kako bi se izjasnio nevinim po tri tačke optužnice, pre nego što je poslat natrag u pritvor za maloletnike. Viktoriju je porodica opisala kao "malog anđela", koji im je činio živote "koloritnim i svrsishodnim".

Kurir.rs/BBC

Foto printscren YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track