SVI ŽELIMO OVAKVOG ŠEFA: Za 200 radnika je spremio neverovatan poklon, a kad su čuli o čemu se radi, počeli su da PLAČU OD SREĆE! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

mnogo će im značiti

SVI ŽELIMO OVAKVOG ŠEFA: Za 200 radnika je spremio neverovatan poklon, a kad su čuli o čemu se radi, počeli su da PLAČU OD SREĆE! (VIDEO)

Planeta -

Li Šenher, direktor jedne privatne kompanije u Mičigenu, odlučio je da 200 zaposlenih obraduje bonusom od 4 miliona dolara.

To bi značilo da će vrednost bonusa biti od 20.000 do 60.000 dolara po radniku.

Radi se o fabrici proizvoda od pene koji se prodaju u brojnim američkim lancima prodavnica, kao i preko "Amazona", a namenjeni su ukrašavanju i cvetnim industrijama.

Kompanija "Flora kraft" je osnovana davne 1946. godine, a njen sadašnji izvršni direktor i vlasnik Li Šenher je vodi od 1973. godine.

On je 14. decembra objavio odluku o bonusima na svečanoj večeri sa zaposlenima.

Radnici su mu aplaudirali, a pojedinci su čak i zaplakali od sreće.

"To je nešto što je Li želeo godinama da učini. U februaru je rekao upravnom odboru: Mislim da ove godine moramo da smislimo kako to da izvedemo. Proveli smo dobar deo godine smišljajući pravi program", rekao je Erik Ervin, jedan od glavnih menadžera.

Kako je saopštila kompanija, visina bonusa zavisi od toga koliko ko dugo radi u firmi. Radnici će dobiti bonus iz dva dela. Prvi deo će dobiti u kešu i to do kraja naredne godine, a drugi na račun do kraja marta 2020. godine.

Kompanija je sve do te svečane večere, čuvala svoju nameru kao strogo poverljivu tajnu.

Inače, u ovoj firmi nikad nije bilo otpuštanja zbog tehnoloških viškova ili lošeg poslovanja.

Kurir.rs/Cnbc.com Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track