Najnovije vesti

SALVINI PORUČIO NOVINARIMA: Ja sam normalna osoba, idem u kupovinu, grešim... a to je za vas ogroman defekt!
Foto: AP

kaže da je pun vrlina

SALVINI PORUČIO NOVINARIMA: Ja sam normalna osoba, idem u kupovinu, grešim... a to je za vas ogroman defekt!

Planeta

Italijanski vicepremijer i ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini reagovao je danas na kritike novinara zbog stvari koje objavljuje na Instagramu, poručivši da time pokazuje da je "normalna osoba", što je za novinare "veliki defekt".

"Ja sam normalna osoba, koja ide u kupovinu i osoba koja greši, ali u dobroj nameri. Takav sam bio pre nego što sam postao ministar i takav sam i sada. Posedujem osobinu koja je za vas ogroman defekt, a za mene vrlina", kazao je Salvini.

On je dodao da su italijanski novinari možda više voleli "političare koji su nestajali iz vidokruga" i radili zatvoreni u sopstvenim ministarstvima.

"Kada bi Italijani morali da se informišu iz toga što kažu novinari na televiziji, na radiju ili u novinama, osim u retkim izuzecima, shvatali bi malo ili ništa o onome šta se dešava (u vezi sa ekonomskim merama)", rekao je Salvini u obraćanju.

Salvini je poznat po aktivnostima na društvenim mrežama, gde reaguje na razne teme, pa je tako danas, između ostalog, sunarodnicima putem Fejsbuka poručio da "za Novu godinu upale neku petardu manje" nego tokom prošlogodišnjih praznika.

Kurir.rs/Tanjug Foto: AP

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...