AMERIKANCI U PANICI: OVO JE INVAZIJA VANZEMALJACA ILI RUSKI HAKERI! Nebo nad Njujorkom u trenutku je postalo JEZIVO, a objašnjenje je LOGIČNO (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/ Twitter

NEONSKO PLAVA BOJA NAD GRADOM

AMERIKANCI U PANICI: OVO JE INVAZIJA VANZEMALJACA ILI RUSKI HAKERI! Nebo nad Njujorkom u trenutku je postalo JEZIVO, a objašnjenje je LOGIČNO (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Eksplozija trafostanice u energetskoj kompaniji u Njujorku osvetlila je nebo nad gradom, šokirala stanovnike i podstakla divlje teorije o uzroku i to od invazije vanzemaljaca, do ruskog sajber napada na elektroenergetsku mrežu.

Neonske plave trake koje su se mogle videti na velikoj udaljenosti uplašile su Njujorčane, koji su brzo postavili slike na društvene mreže. Neki su prijavili da čuju zujanje, kao i neobičan psihodeličan sjaj boja.

Jednako zabrinuti fenomenom, gradske vlasti su poslale policijske jedinice i kamione kompaniji u Kvinsu kako bi lakše izašli na kraj sa "očitom eksplozijom transformatora", izjavio je gradonačelnik Bil de Blasio, u pokušaju da smiri javnost.

"Nema prijavljenih povreda", saopštila je vatrogasna služba u Njujorku, ističući da je situacija pod kontrolom.

"Čini se da su svetla koja ste videli u celom gradu nastala eksplozijom transformatora u pogonu u Kvinsu. Vatra je pod kontrolom", navodi se u saopštenju.

Nestanak struje je prekinuo saobraćaj na aerodromu "La Gardija".

Uprkos prilično jednostavnom objašnjenju za čudno plavo svetlo, mnogi su mislili da je invazija vanzemaljaca napokon pogodila Njukork.

Drugi su tvrdili da najmodernija američka tehnologija i moderna infrastruktura nisu mogle da otkažu bez mešanja ruskih hakera.

Pogledajte u nastavku neke od objava na društvenim mrežama.

#queens #bluelightinthesky #aliens Rp

A post shared by 크리스 (@justcris___) on

Kurir.rs/ RT

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track