Najnovije vesti

SKOČIO SA 11. SPRATA OGROMNOG KRUZERA JER JE MISLIO DA JE TO ZABAVNO: 3 dana nije mogao da hoda, a osoblje broda ga je na poseban način kaznilo (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

vrlo opasan potez

SKOČIO SA 11. SPRATA OGROMNOG KRUZERA JER JE MISLIO DA JE TO ZABAVNO: 3 dana nije mogao da hoda, a osoblje broda ga je na poseban način kaznilo (VIDEO)

Planeta

Nik Najdev (27) iz Vašingtona hteo je svojih 5 minuta slave, pa je mislio da je pametno da skoči sa 11. sprata kruzera tokom krstarenja na Bahamima.

Iako su svedoci rekli da je posle izlaska iz vode jedva hodao, nije zadobio ozbiljne povrede, što je prava sreća. On je skočio sa visine više od 30 metara dok je kruzer bio u luci.

Snimak njegovog skoka se jeste proširio internetom, ali je Najdev izbačen sa kruzera posle ovog nepromišljenog poteza i morao je da kupi avionsku kartu nazad do SAD.

Mali čamac ga je pokupio iz vode, a onda su mu na kruzeru rekli da pokupi svoje stvari i ode.

"Mislim da sam i dalje bio pijan od prethodnog dana. Kada sam se probudio, rešio sam da skočim. Posle toga nisam mogao 3 dana da hodam, sve me je bolelo. Nadam se da ovo neće inspirisati druge da urade nešto slično, ovo je veoma opasno", rekao je.

Kompanija zadužena za krstarenja, u čijem vlasništvu je i kruzer sa kog je Najdev skočio, doživotno je zabranila njemu i njegovim prijateljima da putuju sa njima.

Kurir.rs Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...