POZNATI BANKAR BRUTALNO UBIO PRELEPU KRISTINU, A MOTIV JE ZAPREPASTIO SVE: Tog dana joj je bio rođendan i nije ispuštala telefon iz ruke, a ja sam plaćao! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/ Facebook

SUĐENJE NASIMU

POZNATI BANKAR BRUTALNO UBIO PRELEPU KRISTINU, A MOTIV JE ZAPREPASTIO SVE: Tog dana joj je bio rođendan i nije ispuštala telefon iz ruke, a ja sam plaćao! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Kristinu, koja je danju bila radnica u IT industriji u Londonu, a noću vodila tajni život kao "elitna prostitutka", pretukao je na smrt i to tako što je udarao kuhinjskim tučkom, a nakon brutalnih udaraca ju je zadavio, ostavljajući je u lokvi krvi. Kao razlog navodi se to što mu navodno nije pružala dovoljno pažnje, pošto je odgovarala na rođendanske čestitke, što je njega veoma razljutilo.

Kristina Ebots (29) nekoliko puta je udarena kuhinjskim tučkom u “nemilosrdnom i brutalnom” napadu u stanu.

Kako se navodi, Zahida Nasima (47) je razljutilo to što je pokojnica previše držala telefon u rukama tokom susreta.

Budući da joj je taj dan bio rođendan, njoj je stizao veliki broj poruka na koje je odgovarala, a on je smatrao da je plaća i više nego dovoljno, te da je to “znak nepoštovanja prema njemu”.

Pretpostavlja se da je i posle njene smrti, Nasim je ostao u stanu i slao pornografske slike i snimke drugoj seksualnoj radnici koju je poznavao, a koja se predstavlja kao Lili Rouz.

Za jedan od njih se veruje da je snimak telefonom, koji ga prikazuje kako masturbira.

Kristina je te večeri trebalo da se nađe sa prijateljima u Londonu, kako bi na unapred dogovorenoj zabavi proslavila dvadeset deveti rođendan.

Kada se nije pojavila, veoma su se zabrinuli i pokušali da stupe u kontakt sa njom preko poziva i poruka.

Kada je policija provalila u stan 26. maja, četrdesetsedmogodišnji Nasim se pretvarao da je u nesvesti, saopštio je državni tužilac Kristofer Tehrani.

Policija je u stanu pronašla drogu, između ostalog kokain i drogu za silovanje amil nitrat, kao i bocu brendija, umazanu krvlju.

Nasim je pred sudijom izjavio da nije kriv.

On je priznao da već deset godina koristi usluge prostitutki i da često tada konzumira kokain, koji mu u kombinaciji sa alkoholom često ostavlja rupe u sećanju.

On je rekao da se kupao sa Ebotsovom, ali da nikada nisu išli do kraja.

Ispričao je da se ne seća svađe i prebijanja Ebotsove, samo toga da se probudio na sofi i otkrio da je mrtva. Suđenje je u toku.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track