DAJ PARE, ILI ĆU SVE DA KAŽEM: Profesorka (24) posle seksa sa učenikom (16) odbila da plati za ćutanje, pa završila na sudu!
Foto: SHELBY COUNTY POLICE DEPARTMENT

UCENJENA

DAJ PARE, ILI ĆU SVE DA KAŽEM: Profesorka (24) posle seksa sa učenikom (16) odbila da plati za ćutanje, pa završila na sudu!

Planeta -

Nastavnica matematike suočava se sa optužnicom po dve tačke zbog seksualnog iskorišćavanja maloletnika i to pošto je odbila da isplatni novac učeniku kojem je držala časove i sa kojim je imala seksualne odnose. Čitava afera je izašla na videlo kada je devojka odbila da plati tinejdžeru novac da ćuti.

Džasmin Edmons (24) profesorka iz Memfisa u Tenesiju nalazi se pod istragom zbog navodne veze sa učenikom škole u kojoj je predavala. Njihov odnos je izašao na videlo dana kada je tinejdžer (16) počeo da novčano ucenjuje Edmonsovu da mu da novac ili će on svima reći za njihov odnos.

Kako se navodi, Edmonsova je odbila da mu isplati 140 dolara koliko je tinejdžer tražio, o čemu ju je on obavestio putem poruke.

"Rekla si da imamo dogovor i ako si slagala naša mala tajna će biti razotkrivena. Ovo nije pretnja, već obećanje. Pokušaj da ne odgovoriš na poruku. Ja imam dokaze svega. Dakle, sutra 140 dolara ili se tvoja karijera završava preko moje bake," stajalo je u jednoj od poruka koje je tinejdžer uputio Edmundsovoj, prema skrinšotovima koji su objavljeni.

Prema podacima, tinejdžer je izbačen iz škole ranije nekoliko meseci zbog kamenovanja automobila Edmonsove, kao i uznemiravanja više profesora putem poruka, a kako je izjavio jedan od zapolenih, dečak ju je nekoliko puta čekao posle časova.

Za ovo delo, protiv nje je poodignuta tužba po dve tačke, ali nije osuđena nakon što je platila kauciju od 50.000 dolara.

Kurir.rs/ Njujork post

Foto: SHELBY COUNTY POLICE DEPARTMENT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track